Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Βασίλης Τοροσίδης:  «ήταν μια πολύτιμη νίκη. Έχουμε όμως ένα ακόμη 90λεπτο, την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή. Έχουμε επίσης και το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Θρασύβουλο. Είναι κι αυτό ένα σημαντικό ματς αφού θέλουμε και το Κύπελλο. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε σοβαρά και τα δύο ματς. Θέλουμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο», για να προσθέσει:
«Δε με ενδιαφέρει τι έκανε η ΑΕΚ. Δε με ενδιέφερε τι έκανε η ΑΕΚ όλη τη χρονιά. Με ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο Ολυμπιακός. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαστε ξανά πρωταθλητές και θα είμαστε εμείς ξανά πρωταθλητές αρκεί να κερδίσουμε πλέον τον Ηρακλή στο γήπεδό μας. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως με τον Ηρακλή παρά το ότι παίζουμε στην έδρα μας και ο Ηρακλής είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Μπορεί να μην έχει στόχους ο Ηρακλής αλλά κι αυτό το ματς θα είναι δύσκολο».

Λούα Λούα:  «Είναι υπέροχο το συναίσθημα να γυρνάς και να παίζεις. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πρωταθλητισμού και εγώ περιμένω με αγωνία το πρώτο μου πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος που φοράω την φανέλα του και αισθάνομαι ήδη την αύρα του πρωταθλητή.
Θέλει προσοχή και υπομονή ο Ηρακλής. Είναι ύπουλο παιχνίδι. Ασκήθηκε πολύ κριτική για μας, αλλά εμείς δείχνουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι. Χαίρομαι που βλέπω αυτή την ομάδα να προσπαθεί. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να παίξω από αυτή την Κυριακή και όχι την επόμενη. Πιέστηκα για να είμαι κοντά στα παιδιά. Καλώ τον κόσμο να έρθει την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτόν τον τίτλο. Θέλω να σηκώσω το τρόπαιο. Αυτή η φανέλα σου μεταδίδει την αίσθηση του πρωταθλητή».
Xρήστος Πατσατόγλου : «Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, από το πρώτο κιόλας λεπτό. Παίξαμε σοβαρά από την αρχή. Καταφέραμε να χτυπήσουμε από τις πλευρές τον αντίπαλο μας. Το σημαντικό είναι να καταλάβουμε όλοι μας ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Υπάρχει δρόμος, αλλά εμείς θέλουμε τόσο πολύ αυτό το πρωτάθλημα, που δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε.
Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού και μπορώ ν’ αναγνωρίσω το πάθος που έχουμε όλοι μας φέτος, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και το κύπελλο. Είναι πολύ ωραίο όταν και ο κόσμος πιστεύει σε σένα. Κάτι που έδειξαν οι οπαδοί μας για μια ακόμα φορά ταξιδεύοντας τόσα χιλιόμετρα για να έρθουν μέχρι την Ξάνθη».
Μίχαλ Ζεβλάκοφ : «Όταν σ’ ένα ματς και μάλιστα εκτός έδρας πετυχαίνεις τέσσερα γκολ, ξέρεις ότι σίγουρα θα κερδίσεις. Δεν έχει σημασία ότι πέτυχα εγώ το πρώτο γκολ. Είδατε πως έπαιξαν όλοι… Σίγουρα υπάρχει πάθος στην ομάδα, αλλά δεν παίζουμε μόνο με αυτό, καθώς κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πάνω απ’ όλα ξέρουμε πώς να παίρνουμε νίκες. Αυτό το δείξαμε πάλι. Πρώτα να δούμε σοβαρά το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης και μετά το ματς με τον Ηρακλή το οποίο επίσης θα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει αδιάφορος αντίπαλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: