Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Νέα εποχή με σκουριασμένες μεθόδους

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τελικά δεν αλλάζει με τίποτα. Όσα χρόνια και να περάσουν ο ίδιος θα παραμείνει.
Πέρυσι νομίζαμε όλοι ότι κάτι πάει να αλλάξει προς το καλύτερο και για τον εκσυγχρονισμό της ΠΑΕ σε Ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας, αλλά δυστυχώς φέτος αποδεικνύονται φρούδες οι ελπίδες μας.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης τους απέλυσε όλους και αναλαμβάνει πάλι μόνος του να διαχειριστεί τα πάντα. Ο απόλυτος αυτοκράτορας.
Πρόεδρε σε ευχαριστούμε και σε αγαπάμε πολύ και αυτό είναι γνωστό, αλλά για όνομα του Θεού εκσυγχρόνισε λίγο την ΠΑΕ και κάντην λίγο πιο Ευρωπαϊκή.
Πάρε έναν προπονητή σοβαρό και αν είναι το πρόβλημα σου ότι θα παίρνει αυτός όλη την δόξα , τότε εμείς θα φωνάζουμε το δικό σου όνομα μόνο.
Πάρε έναν τεχνικό διευθυντή με γνώσεις και τεχνοκρατική αντίληψη για τα πράγματα.
Βάλε στο ΔΣ του συλλόγου ανθρώπους σοβαρούς και όχι μαριονέτες και χειροκροτητές σου απλώς.
Πάρε και κανέναν παίκτη καλό ακόμη.

Ελπίζω να μην επαληθευθούν οι φήμες περί μιας μεταγραφής τύπου Ριβάλντο, προκειμένου να κατευναστούν οι τυχόν αντιδράσεις του κόσμου.
Αν θέλεις την γνώμη μου ο τωρινός Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από μια μεταγραφή τύπου Ριβάλντο (δηλαδή έναν παίκτη στα τελειώματα με μεγάλο όνομα).
Πέρυσι έκανε μεταγραφές ουσίας και σε καλές ηλικίες και είναι κρίμα να επανέλθει στο παρελθόν με τους τελειωμένους σταρ, που δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στην Ευρώπη παρά μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Τρανό παράδειγμα είναι ο Ριβάλντο. Στην Ελλάδα έκανε την διαφορά αλλά στην Ευρώπη ήταν 2 ταχύτητες πίσω από τους αντιπάλους του και παρείχε σχεδόν μηδενική βοήθεια στην ομάδα (εκτός του αγώνα στο Ανφιλντ).
Και τα ίδια ακριβώς είδαμε και φέτος στους αγώνες της ΑΕΚ στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.
Όση βοήθεια προσέφερε φέτος στον Ευρωπαίο Ολυμπιακό ο Γκαλέτι δεν την προσέφερε ο Ριβάλντο σε 3 χρόνια παρουσίας στην ομάδα.
Η μήπως κάνω λάθος?
Οπότε καλύτερα να πάρεις παίκτες σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και κυρίως να πάρεις Έλληνες παίκτες. Χωρίς αυτούς δεν συντηρούνται οι εγχώριες αυτοκρατορίες.
Οι λεγεωνάριοι έρχονται και φεύγουν και ενδιαφέρονται λίγο , οι Έλληνες είναι η ψυχή της ομάδας και αυτοί που την πονάνε πραγματικά. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: