Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Ας εφαρμοστούν επιτέλους τα μέτρα

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα, 26/5/2008, απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ κ. Βασίλη Οικονομίδη και κοινοποίηση προς το Δ.Σ. με θέμα τα όσα προσβλητικά ακούστηκαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Α1 και είχαν ως στόχο τον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γιαννάκη...

Κύριε Πρόεδρε,

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ύστερα από τη συμπεριφορά μελών της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα του Σαββάτου (24/5) μεταξύ των δυο ομάδων, ζητά από τη διοίκηση του ΕΣΑΚΕ να πάρει θέση και να καθορίσει επιτέλους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς της διοίκησης των συλλόγων στη διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού των Play Off της Α1 Εθνικής κατηγορίας, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είπε δια μικροφώνου και απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας του: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις του. Οι καραγκιόζηδες δεν έχουν θέση σ’ αυτό το γήπεδο». Το συγκεκριμένο γεγονός δημοσιεύτηκε στο σύνολο των αθλητικών και πολιτικών εφημερίδων, καθώς και στον ηλεκτρονικό Τύπο με τη διαπίστωση ότι αναφερόταν στον προπονητή της ομάδας μας και προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτη Γιαννάκη. Εκτός των άλλων, υπήρξε αναφορά και στο φύλλο αγώνος του παιχνιδιού.

Θέλουμε να επισημάνουμε τους τεράστιους κινδύνους που δημιουργεί τέτοια συμπεριφορά από διοίκηση ομάδας που συμμετέχει στον τελικό του πρωταθλήματος και σας υπενθυμίζουμε την εισβολή των ιδίων παραγόντων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον προπηλακισμό των διαιτητών στο ημίχρονο του 5ου τελικού της αγωνιστικής περιόδου 2006-2007. Ζητούμε επιτέλους να εφαρμοστούν τα όσα προβλέπονται στα σχετικά άρθρα του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας σ’ ότι αφορά τη συμπεριφορά των διοικούντων - παραγόντων των σωματείων.

Για τη ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Χρήστος Σταυρόπουλος
Γεν. Δ/ντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: