Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Δηλώσεις παικτών Ολυμπιακού

Δηλώσεις έκαναν παίκτες του Ολυμπιακού σε εκδήλωση βετεράνων του συλλόγου όσον αφορά τον τελικό του κυπέλου.

Κοβάτσεβιτς: "Θα δώσουμε τα πάντα για το νταμπλ"
Από την πλευρά του ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς υποσχέθηκε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για το νταμπλ, λέγοντας: "Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε το νταμπλ, που είναι ο στόχος μας. Θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό το 90λεπτο για να είμαστε οι νικητές. Ο Άρης έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Ίβιτς και ο Κόκε, όμως εμείς πρέπει να νικήσουμε".
Λούα Λούα: "Θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος"
Από την πλευρά του, ο Λούα Λούα επισήμανε: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό του Σαββάτου. Προετοιμαζόμαστε καλά για αυτό. Ο προπονητής μας έχει δώσει πληροφορίες για τον τρόπο παιχνιδιού του 'Αρη, που προφανώς είναι μία πολύ καλή ομάδα. 'Εχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες, αλλά εμείς δεν ανησυχούμε. 'Εχουμε καλό προπονητή και πολύ καλή ομάδα και μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: όποτε δεν μπορούμε να νικήσουμε εμείς, μας ωθεί ο κόσμος στη νίκη. Έτσι θα γίνει και το Σάββατο. Πιστεύω πως θα υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα
".
Γιαννακόπουλος: "Ελπίζω να γυρίσω"
Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να επιστρέφει στο Λιμάνι και ο ίδιος που έδωσε το παρών στην εκδήλωσε δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.
Συγκεκριμένα ο διεθνής μέσος δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου. Ελπίζω να γυρίσω στον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: