Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Σοβαρότης μηδέν στον Ολυμπιακό

Μια ημέρα πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη και τα σημάδια εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού, σε όλα τα επίπεδα.
Ο πρόεδρος είναι στην Αμερική , ο Διευθύνων σύμβουλος (Π. Κόκκαλης), είναι εξαφανισμένος, ο προπονητής είναι υπ’ατμόν, ο τεχνικός διευθυντής απολύθηκε και στην ομάδα κάνουν κουμάντο ο Ανδρέας Νινιάδης με τον Γ. Χρυσικόπουλο. (Ο σκάουτερ δηλαδή και ο οικονομικός διευθυντής).
Έτσι είναι απόλυτα φυσιολογικό το χθεσινό περιστατικό με τον Λούα Λούα και όσα άλλα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό με τα ξενύχτια και την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει όλο το αγωνιστικό τμήμα. Αντί να κάνουν προπόνηση οι παίκτες να πάνε για σολάριουμ για να μαυρίσουν και να πίνουν ποτά μέχρι το πρωί.
Είδαμε και στα 2 φιλικά που έπαιξε η ομάδα τον τελευταίο καιρό τι εικόνα παρουσίασε. Εικόνα παραλίας.
Μια λέξη είναι νομίζω αντιπροσωπευτική για την όλη εικόνα τον τελευταίο μήνα. Μπουρδέλο!!
Λυπάμαι που το λεω αλλά έτσι είναι. Τουλάχιστον εκεί υπάρχει και μια τσατσά που κάνει κουμάντο. Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κανείς.
Ξυπνήστε γιατί ό Ντούσαν σας περιμένει στην γωνία και οι παίκτες του Άρη επίσης. Λογικό είναι, οι άνθρωποι έχουν να πάρουν τίτλο 38 ολόκληρα χρόνια και θα παίξουν τον αγώνα της ζωής τους.
Να δούμε τι θα κάνουν οι δικοί μας. Ας σοβαρευτούν, (αν μπορούν), έστω για 90 λεπτά και μετά ας κάνουν ότι γουστάρουν.
Προσέξτε πολύ καλά γιατί ο κόσμος δεν θα ανεχτεί αποτυχία. Αν αποτύχετε θα δώσετε το δικαίωμα σε όλους τους αμφισβητίες τύπου Ρίμπο και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων να ξαναβγάλουν την χολή τους εναντίον σας.
Και ο κόσμος δεν το θέλει αυτό. Θέλει να αποδείξετε σε όλους ότι είσαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ .
Αλλιώς………………..Θα έχουμε γλέντια μου φαίνεται.
Και επιτέλους ας αρχίσει ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν γιατί φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πάρτε προπονητή σύντομα. Πάρτε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα (Κεντρικό αμυντικό, επιθετικό φουνταριστό, αριστερό χαφ, κόφτη) και δουλέψτε σκληρά. Γιατί τον Αύγουστο φέτος παίζουμε προκριματικά Champions League, αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: