Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Μεταγραφικές αναζητήσεις

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την 3η του φετινή μεταγραφή , μετά από αυτές του Γκαλίτσιου και Γ. Παπαδόπουλου, με την υπογραφή συμβολαίου μετά τον τερματοφύλακα Π. Κόβατς που αγωνιζόταν στην Καλαμαριά.
Όσον αφορά τον προπονητή, ουδέν νεώτερο από το μέτωπο.
Ο Βαλβέρδε δεν μας είπε τίποτα σήμερα στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα, όσον αφορά το μέλλον του. Και μάλλον χλωμό το βλέπω να σας πω την αλήθεια.
Οπότε περιμένουμε και ελπίζουμε να έρθει επιτέλους ένας καλός προπονητής.
Βέβαια μετά τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Ντομί, ο Κωνσταντίνου και πιθανόν ο Λούα Λούα δημιουργούνται νέες ανάγκες απόκτησης παικτών. Και συγκεκριμένα πλέον η ομάδα χρειάζεται επιτακτικά έναν γρήγορα επιθετικό κλάσης και πιθανόν και άλλον έναν για μπακ απ.
Ελπίζω να τελειώσει επιτέλους και η μεταγραφή του Καρντόσο , η οποία αν γίνει θεωρώ ότι είναι η καλύτερη που μπορεί να γίνει στην συγκεκριμένη θέση.
Αλλά όσο δεν ανακοινώνεται τόσο αρχίζω να αμφιβάλλω για το αν θα πραγματοποιηθεί. Ας κάνουν λίγο γρήγορα γιατί βλέπω το πουλάκι να πετάει στο τέλος.
Όσον αφορά με την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάζομαι με τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά τι να κάνουμε. Μήπως υπάρχει και κανένας άλλος?
Και όλα αυτά την στιγμή που η διοίκηση του Ολυμπιακού απουσιάζει στο εξωτερικό και θα αργήσει να γυρίσει.
Οπότε μην περιμένετε να γίνουν πολλά μέχρι τότε, καθώς όταν λείπει ο Σωκράτης δεν κινείται τίποτα ως γνωστόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: