Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Συνέντευξη Βαλβέρδε για τον Θρύλο

Σε συνέντευξη του ο Ερνέστο Bαλβέρδε στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ μίλησε για όλα . Συγκεκριμένα είπε:
«Υπάρχει συμφωνία σε όλα και τα υπόλοιπα είναι τυπικά. Ο Ολυμπιακός με ήθελε πολύ, κινήθηκε γρήγορα και με κέρδισε», είπε, αρχικά στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο Βαλβέρδε και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού:

«Με προσελκύει το να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Ξέρω ότι το πάθος του κόσμου είναι μεγάλο στην Ελλάδα και ότι ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να νικάει παντού και πάντα, αλλά αυτό δεν με τρομάζει. Ο Ολυμπιακός είναι νικητής και γι αυτό αποφάσισα να πάω. Αποτελεί μεγάλη πρόκριση για μένα».

«Χαίρομαι που ο πήχης είναι ψηλά»

Επιπλέον κίνητρο για τον Βαλβέρδε στην επιλογή του αποτέλεσε και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το Τσάμπιονς Λιγκ έχει τη δική του μαγεία και έκανε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την προοπτική του Ολυμπιακού. Δεν το κρύβω, είμαι ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη. Χαίρομαι που ο πήχης είναι ψηλά γιατί εκεί θέλω να τον κρατήσω».

«Θέλω να πετύχω»

Το «μυρμήγκι» δεν μπόρεσε να κρύψει την ανυπομονησία του για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει δουλειά στη νέα του ομάδα: «Θέλω να μάθω και θα κάνω τα πάντα για να καταφέρω να πετύχω. Μέσω του Ολυμπιακού κάνω μια νέα αρχή και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

«Η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη»

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού εξήγησε και τους λόγους που αποχώρησε από την Εσπανιόλ: «Απλώς αποφασίσαμε ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι και έτσι τελείωσε. Τα αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο δεν ήταν καλά και αναμφίβολα θα επηρέαζαν και το ξεκίνημα της νέας σεζόν, εφόσον παρέμενα στην ομάδα. Οσοι λένε διάφορα θέλουν απλά να σπείρουν ζιζάνια. Η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη και καλή για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: