Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Ολυμπιακός-καιρός για μπάνια

Πλήρης απραξία παρατηρείται τον τελευταίο μήνα στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Και αναφέρομαι κυρίως σε διοικητικά και μεταγραφικά θέματα.
Μετά και την αποπομπή του Ιβιτς από την ομάδα δεν κουνιέται φύλλο.
Το μόνο θετικό ήταν ότι ο κ. Σεγκούρα δεν θέλησε να αναλάβει την ευθύνη για 2ετές συμβόλαιο σαν προπονητής, που του πρότεινε ο Σ. Κόκκαλης. ΕΥΤΥΧΩΣ!!
Έτσι υπάρχει μια μικρή περίπτωση να δούμε στον πάγκο έναν κανονικό προπονητή και όχι έναν μαθητευόμενο μάγο.
Πάντως η εικόνα του Ολυμπιακού σε διοικητικό επίπεδο είναι επιεικώς απογοητευτική.
Δεν είναι δυνατόν να εξαρτάται ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού από τις ορέξεις του προέδρους του.
Δεν είναι δυνατόν να διαβάζουμε πως αν και σήμερα δεν γίνει κάτι σημαντικό δεν θα γίνει τίποτα μέχρι τα μέσα Ιουνίου που θα ξαναγυρίσει ο πρόεδρος από την Μύκονο. Αστεία πράγματα πραγματικά.
Δεν είναι έτσι οι σοβαρές ομάδες. Να εξαρτώνται δηλαδή όλα από τις διαθέσεις του προέδρου και από το αν πέρασε καλά στις διακοπές του ή όχι για να κάνει μεταγραφές.
Δεν είναι δυνατόν να επιστρατεύεται πάλι ο Γ. Λούβαρης. Έλεος ρε παιδία!!
Εκσυγχρονισμός. Σας είναι άγνωστη μάλλον αυτή η λέξη.
Ειλικρινά δεν περιμένω τίποτα φέτος, από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα.
Μεταγραφές προβλέπω ότι θα δούμε πάλι ελεύθερους και φθηνούς παίκτες από το πανέρι και το πολύ-πολύ να δούμε και καμία γεροντάρα φίρμα στα τελειώματα του, έτσι για ξεκάρφωμα.
Κρίμα πραγματικά. Να γίνεται μια καλή αρχή πέρυσι, να πάει καλά η ομάδα στην Ευρώπη και φέτος να ξαναγυρνάει στο παρελθόν.
Και κάτι ακόμη. Μην έχετε δεδομένη την πρόκριση στο Champions League φέτος. Δεν είναι όλες οι ομάδες για τα μπάζα. Και τότε να δούμε τα χάλια μας.
Αλήθεια εκείνοι οι 2 Σέρβοι πιτσιρικάδες, (ο Κοβάσεβιτς και ο Τζούρισιτς), πάνε χαμένοι έτσι? Επέστρεψαν στην Σερβία έμαθα. Δεν μπόρεσαν λεει εδώ και 2 μήνες να βρουν δουλειά στους γονείς τους, για να μείνουν.
Τι λετε ρε μπαγλαμάδες? 55 εταιρίες έχει ο πρόεδρος δεν μπορούσε να τους βρει 2 θέσεις? Μάλλον όχι όπως φαίνεται.
Όταν θα τους βλέπουμε να παίρνουν μεταγραφή σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο πάλι!!
Γιαυτό ποτέ καμία Ελληνική ομάδα δεν θα μπει στο κλαμπ των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων. Μια ζωή κομπάρσοι θα είμαστε. Ας το πάρουμε απόφαση για να μην στενοχωριόμαστε κιόλας.
Καλές διακοπές πρόεδρε!!!
Και να προσέχεις τους αέρηδες εκεί στη Μύκονο. Φουσκώνουν τα μυαλά και μπορεί να μας γυρίσεις πίσω μετά σαν πρόεδρος, προπονητής και τεχνικός διευθυντής. Που να τρέχεις τώρα να βρίσκεις άλλους? Άσε που θέλουν και λεφτά οι άτιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: