Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 84-72

Τους έκανε πλάκα σήμερα ο Θρύλος. Στον τρίτο τελικό ισοπέδωσε τον ΠΑΟ και τελικά τον νίκησε "μόνο" με 12 πόντους διαφορά 84-72.
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του το ματς ήταν ένας υγιεινός περίπατος για τον Ολυμπιακό. Με παίκτες που ξεχείλιζαν από ενέργεια και πάθος διέλυσαν στην κυριολεξία τους αντιπάλους τους και δημιούργησαν διαφορές μέχρι και 23 πόντους.
Με τρομερή διάθεση, άμυνα , πάθος , αυτοπεποίθηση και τσαμπουκά δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους πράσινους να τους απειλήσουν, αφού από το ξεκίνημα του ματς έδειξαν τις προθέσεις τους για το τι θα επακολουθούσε.
Τα τρομερά μωρά του Ντούσαν Ιβκοβιτς παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται "άντρες" και δείχνουν ότι στο μέλλον θα βαρεθούν να κάνουν άρση κουπών. Τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Πρώτος παίκτης της ομάδας μας ο Πρίντεζης με 16 πόντους, 5 ο Σπανούλης και ένας Ντόρσευ με γύρω στα 10 επιθετικά ριμπάουντ και 2-3 τάπες.
Απλά είναι οι καλύτεροι και το δείχνουν μέσα στο γήπεδο.
Τα νιάτα εξάλλου είναι το μέλλον. Οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες του ΠΑΟ δείχνουν ότι αδυνατούν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό όταν τον αυξάνει ο Ολυμπιακός.
Και έτσι πρέπει να τους χτυπήσουν και μέσα στο ΟΑΚΑ.
Τη  Τετάρτη  στο ΟΑΚΑ νομίζω ότι σηκώνουμε κούπα είτε μέσα στο γήπεδο.....είτε στα αποδυτήρια, αν   οι οπαδοί των πρασίνων (όποιοι πάνε στο γήπεδο), δεν "αντέξουν" να δουν την ήττα της ομάδας τους μέσα στο παρκέ και επιδιώξουν να διακόψουν τον τελικό. Πράγμα που θεωρώ πολύ πολύ πιθανό.
Όπως και να έχει την Τετάρτη βλέπω την κούπα να έρχεται........ Οπως και να έχει ......


Τα δεκάλεπτα: 29-18, 53-35, 69-51, 84-72.


Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 6 ,Λο 9 (1),  Άντιτς 7 (1) , Σπανούλης 15(1), Ντόρσεϊ 2, Κέσελ 10 (1), Γκετσεβίτσιους 6 (2), Πρίντεζης 16 (2), Παπανικολάου 6 (2), Μάντζαρης 5 (1), Σλούκας 2.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 3, Περπέρογλου 9 (1), Μπατίστ 12, Σάτο, Τσαρτσαρής 7 (1), Διαμαντίδης 12 (2), Βουγιούκας 3, Καλάθης 2 , Σμιθ, Καϊμακόγλου 9 (1), Γιασικεβίτσιους 6.






Δεν υπάρχουν σχόλια: