Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Βλάχος: "Ας πέσουν όλοι μαζί στη θάλασσα"

Στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος σχετικά με τον εμπρησμό στο πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο Αργοστόλι, τονίζοντας τα εξής:
"Όταν έγινε η έκρηξη, ξυπνήσαμε όλοι σοκαρισμένοι και είδαμε το πούλμαν της ομάδας να έχει καεί ολοσχερώς. Μάλιστα, πέντε λεπτά μετά την πυρκαγιά, κατέφθασαν δύο άτομα που διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με εμάς. Φανταστείτε η έκρηξη να είχε συμβεί πέντε λεπτά αργότερα. Από την Τετάρτη που βρισκόμαστε εδώ υπήρχαν "ενοχλήσεις" από οπαδούς του Παναθηναϊκού και το λέω αυτό γιατί έφεραν διακριτικά της ομάδας τους.
Δεν γνωρίζω αν έκαναν αυτοί κάτι τέτοιο, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω πως πρόκειται για αντίποινα για όσα συνέβησαν την Πέμπτη στο λεωφορείο της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, παρά μόνο ότι τέτοια γεγονότα δεν έχουν θέση στον ελληνικό αθλητισμό. Δεν φταίνε σε τίποτα οι παίκτες μιας ομάδας. Αν θέλουν να κάνουν τέτοιο ας δώσουν ένα ραντεβού και ας πέσουν όλοι μαζί σε μια... θάλασσα".
Λοράντος: "Ντροπή να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα"
Ο Τεό Λοράντος, προπονητής της Βουλιαγμένης, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν δήλωσε τα εξής:
"Πριν από λίγο το έμαθα κι εγώ από κάποιες συζητήσεις εδώ στο Αργοστόλι. Τι να πω; Αυτά τα πράγματα που γίνονται μας πάνε πολύ πίσω. Αντί να είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλό της χώρας, ειδικά στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, κάποιοι κάνουν αυτά τα αίσχη. Ο αθλητισμός δεν πρέπει να τα ανέχεται αυτά. Πρέπει να τα καταδικάσουμε.
Είδαμε όσα έγιναν με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και βλέπουμε και σήμερα αυτό που έγινε με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν λέγονται οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ ή του Άρη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι πως μόνο ντροπή πρέπει να αισθανόμαστε όταν γίνονται τέτοιου είδους επεισόδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: