Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Τι είπαν Παπανικολάου-Ντόρσευ


Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε πως απλά πλέον έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του και γι' αυτό το λόγο πετυχαίνει τα καλάθια.
"Κερδίσαμε με το βασικό συστατικό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, δηλαδή την άμυνα. Η παθιασμένη και σκληρή άμυνα μας έδωσε και σήμερα τη νίκη, πάνω στην οποία δουλεύουμε όλη τη χρονιά και μας έχει βοηθήσει σημαντικά για να πετύχουμε", σχολίασε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

"Στόχος μας δεν είναι να πάρουμε μόνο μία νίκη στο ΟΑΚΑ, στόχος είναι να κάνουμε εμείς τις τρεις και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ ότι κερδίσαμε εύκολα, γιατί και ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Απλά στο τέλος ήμασταν πιο ψύχραιμοι και τελικά φτάσαμε στη νίκη".

Σε ερώτηση για την προσωπική του απόδοση, σχολίασε: "Σίγουρα είναι και θέμα αυτοπεποίθησης η νίκη. Μου έλειπε το προηγούμενο διάστημα και εκτιμώ ότι η σκληρή δουλειά που έχω κάνει όλη τη σεζόν βγαίνει τώρα. Η δουλειά που έκανα το καλοκαίρι".

Ντόρσεϊ: "Να μην είμαστε αγχωμένοι"
Από την πλευρά του ο Τζόι Ντόρσεϊ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να έχει τόσο άγχος: "Καταλαβαίνω την πίεση που έχει η ομάδα για να νικήσει αυτή τη σειρά και να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά σίγουρα πρέπει να ηρεμήσουμε. Απ' αυτήν την πίεση, χάσαμε 16 βολές, επομένως δεν πρέπει να είμαστε τόσο αγχωμένοι.

Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα είναι διαφορετικό. Θα είναι παιχνίδι ρυθμού, ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει την άμυνά του και εμείς θα πρέπει να παίξουμε οπωσδήποτε με ενέργεια. Αυτό που μετράει όμως είναι να χαλαρώσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: