Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 84-74

Δεν πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, θα το πάρει όμως το Σάββατο στην έδρα του παρέα με τους φιλάθλους του στο ΣΕΦ.
Αν και στο μεγαλύτερο μέρος και του σημερινού αγώνα ήταν καλύτερος και μπροστά στο σκορ, παρόλα αυτά πλήρωσε την κακή του απόδοση από τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου και μετά.
Σε αυτό το διάστημα δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση , ενώ και στην άμυνα δεν έσπρωξε όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα να χάσει το προβάδισμα που είχε πάρει και τελικά το ματς.
Παρόλα αυτά όσοι βλέπουν μπάσκετ καταλαβαίνουν ότι παραμένει η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Και πλέον έμεινε ένα και τελευταίο ματς στον Πειραιά, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλητής.
Και ασφαλώς και μπορεί να το κάνει απλά και μόνο γιατί είναι καλύτερος. Και θα το αποδείξει στο ΣΕΦ.
Αν τους τρέξουν όπως έκαναν στο 30 ματς, όπως δεν έκαναν σήμερα δηλαδή, δεν έχει καμία τύχη η αντικειμενικά γερασμένη ομάδα των πρασίνων, που ώρες ώρες σε κοντινά πλάνα οι παίκτες του δείχνουν να ασθμαίνουν.
Εκεί θα τους χτυπήσει ο Ολυμπιακός , στο τρέξιμο και στα πνευμόνια των τρομερών μωρών του Ιβκοβιτς.
Και δεν πρόκειται να γλιτώσουν ούτε με την βοήθεια των επί 15 ετών συμμάχων τους των διαιτητών.
(Για να μην ξεχνάμε δηλαδή τις 2 ανύπαρκτες τεχνικές ποινές. Και ούτε οι διαιτητές πλέον δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν μπουκάλα οξυγόνο των πρασίνων). Αυτα τελειώσαν. Να τα ξεχάσετε.
Η κούπα έρχεται........ Και θα έρθει μέσα στον Πειραιά όπως ακριβώς αρμόζει στον Θρύλο του Πειραιά.
Ετσι και αλλιώς περίπτωση να παίξουν χειρότερα από σήμερα οι Σπανούλης, Ντόρσευ, Πρίντεζης και γενικά οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού δεν υπάρχει.
Και τότε δεν γλιτώνετε....
Η κούπα έρχεται οριστικά το Σαββατόβραδο...........

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 36-38, 55-58, 84-74.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 5 (1), Μπατίστ 23, Σάτο, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 15 (3), Βουγιούκας 3, Καλάθης 7 (1) , Σμιθ 7 (1), Καϊμακόγλου 12 (1), Γιασικεβίτσιους  12 (1).
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 5,Λο 16 (1),  Άντιτς 11 (3), Σπανούλης 8 (1), Ντόρσεϊ 8, Κέσελ 9, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους , Πρίντεζης 9 , Παπανικολάου 8 (2), Μάντζαρης , Σλούκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: