Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2


Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-2 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έφτασε τους 9 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα και έκανε το "τρία στα τρία" στην Super League. Στο +7 οι Πειραιώτες από νωρίς από τον τραγικό Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από τον Πανθρακικό (1-0). Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο (0-0), αλλά στην επανάληψη σημειώθηκαν τρία τέρματα. Ο Μήτρογλου στο 60', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έχοντας μπει προηγουμένως αλλαγή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Τζεμπούρ κάνοντας το σκορ 0-1, ενώ το 0-2 σημειώθηκε από τον Αλγερινό με άψογο κοντρόλ και σουτ στο 67', ύστερα από υπέροχη μακρινή μπαλιά του Ιμπαγάσα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν (1-2) στο επόμενο λεπτό με τον Γεωργίου, ύστερα από ερασιτεχνικό λάθος μεταξύ των Κάρολ-Σιόβα, οι οποίοι δεν συνεννοήθηκαν σωστά στην άμυνα. Στο τέλος, πάντως, ο έμπειρος πορτιέρο πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Γκρέκο (58' Μήτρογλου), Ιμπαγάσα, Μασάντο, Αμπντούν (73' Φουστέρ), Τζεμπούρ (85' Φέισα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Λίλα (62' Τζάνης), Πατσατζόγλου (89' Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Γεωργίου (72' Βίλα), Ντε Βιντσέντι, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: