Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόβλημα με Φετφατζίδη

Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την ερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (29/9) με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο προπονητής της ομάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν είχε στη διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο (θλάση). Ο Λιούμπομιρ Φέισα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό έκανε επίσης θεραπεία και γυμναστήριο και είναι πιθανό την Πέμπτη (27/9) να μπορέσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Πρόβλημα προέκυψε με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και ακολούθησε επίσης θεραπεία. Η κατάσταση του 22χρονου μεσοεπιθετικού θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (27/9), καθώς και τις προσεχείς ημέρες, και οι πιθανότητες  συμμετοχής του στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι είναι μοιρασμένες.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν αρκετά στην τεχνική, στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας. Την πρώτη του προπόνηση με τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους, πραγματοποίησε ο νέος γυμναστής των γκολκίπερ της ομάδας,  Αλέκος Ράντος. Το απόγευμα της Τετάρτης (26/9)  οι Πειραιώτες θα γυμναστούν στις 17:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: