Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη τύπου για Σάλκε

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/9) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σάλκε την Τρίτη (18/9, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαρντίμ:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Οι στόχοι είναι ίδιοι με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Όλες οι ομάδες θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση".

Για το αν έχει άγχος: "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα παιχνίδια του Πρωταθλήματος. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να κάνουμε καλή αρχή και να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του Πρωταθλήματος: "Όλοι οι παίκτες που είναι στην αποστολή είναι διαθέσιμοι. Θα ξεκινήσουν αυτοί που είναι καλύτεροι και εκείνοι που θα μπουν είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι, γιατί θα είναι ένα έντονο παιχνίδι".
Για το αν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι το... κλειδί για την πρόκριση του Ολυμπιακού:"Φυσικά πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι η δύναμή του. Όμως, έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες".

Για το πώς βλέπει τον αγώνα με τη Σάλκε: "Πιστεύω πως θα είναι ένα μοιρασμένο παιχνίδι. η Σάλκε είναι δυνατή ομάδα. Κι εμείς είμαστε δυνατοί και έχουμε συλλογικότητα. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμή μας. Πρέπει να προσέξουμε τις στημένες φάσεις. Εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας".
Για την παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός κόντρα σε γερμανικές ομάδες: "Είναι θετικό ότι έχουμε καλή παράδοση με γερμανικές ομάδες. Αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού: "Είναι η αλήθεια ότι έχει αλλάξει η αμυντική γραμμή σε σχέση με πέρυσι. Με πολλή δουλειά και με τον καιρό θα έχουμε βελτίωση. Και ο Μανωλάς και ο Σιόβας είναι καλοί παίκτες και μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς. Ο Κοντρέρας έλειπε λόγω τραυματισμού και τώρα επιστρέφει".

Για το αν κάποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα στην 11άδα: "Δεν βασιζόμαστε σε 11 παίκτες, αλλά σε όλο το δυναμικό του Ολυμπιακού. Και αυτό είναι ένα από τα προτερήματά μας".



Δεν υπάρχουν σχόλια: