Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Κοντρέρας


Το πρωί της Δευτέρας (10/9), στις 9:00, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μαζί με τον Χιλιανό σέντερ-μπακ, γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ρέντη, έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και έδειξε σε καλή κατάσταση. Δεν θα χρησιμοποιηθεί όμως στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ το Σάββατο (15/9) στα Γιάννινα, καθώς θα προστατευθεί ενόψει της πρεμιέρας στο Champions League απέναντι στη Σάλκε (18/9).

Το πρόγραμμα στην προπόνηση είχε αρκετή ποικιλία. Αρχικά οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ασκήσεις τεχνικής, με πολλές και γρήγορες πάσες. Στη συνέχεια έκαναν τελειώματα, στη μία εστία, με σουτ έξω από την περιοχή. Πριν ολοκληρώσουν την προπόνησή τους, έπαιξαν και δίτερμα, στο μισό γήπεδο.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Την Τρίτη (11/9) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα γυμναστούν το πρωί στις 9:00 και το απόγευμα στις 18:30 στο Ρέντη. Από τις προπονήσεις της ομάδας απουσιάζουν, ως γνωστόν, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι απασχολημένοι με τις εθνικές τους ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: