Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πολλές οι αδυναμίες ακόμη………….


Το ματς στα Γιάννινα έδειξε ίσως ακόμη περισσότερο από κάθε άλλη φορά τις τρανταχτές αδυναμίες που έχει ακόμη η ομάδα του Ολυμπιακού. Κυρίως στην άμυνα.
Εκεί τα πράγματα δεν δείχνουν να πάνε καθόλου μα καθόλου καλά.
Και αυτό φαίνεται για την ώρα στα Ελληνικά ματς , με αδύναμους αντιπάλους. Που όμως καταφέρνουν να κάνουν αρκετές ευκαιρίες και να καρδιοχτυπιών την αμυντική μας γραμμή , αλλά και τον κόσμο που βλέπει τα παιχνίδια είτε από την τηλεόραση είτε από το γήπεδο.
Επίσης παρατηρείται μια πρωτοφανής ασυνεννοησία μεταξύ του τερματοφύλακα και των εκάστοτε  κεντρικών αμυντικών. Ώρες-ώρες δείχνουν παιδικά τα λάθη.
Μην κοιτάτε στην Ελλάδα που στην ουσία δεν υπάρχει αντίπαλος. Αν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις  στην άμυνα με ανύπαρκτες ομάδες, τότε από αύριο που ξεκινάνε τα δύσκολα  του Champions League , μάλλον θα πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας σε κάθε επίθεση.
Ξέρω ότι είμαι λίγο υπερβολικός, αλλά μάλλον έτσι θα πρέπει να αισθάνονται οι περισσότεροι που βλέπουν λίγο μπαλίτσα χωρίς παρωπίδες. Αν μείνουμε μόνο στα αποτελέσματα και πούμε όλα ΟΚ και τι ομαδάρα έχουμε τότε θα έρθουν οι σφαλιάρες στην Ευρώπη και δεν θα ξέρουμε από πού μας ήρθαν.
Το κακό είναι ότι για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα απολύτως. Θα πρέπει να περιμένουμε τον Ιανουάριο αν θέλουμε να πάρουμε κάποιον σοβαρό παικταρά για την άμυνα. Η να περιμένουμε τον Αβραάμ να γυρίσει γερός και δυνατός.
Οπότε μένουμε ως έχουμε και ο Θεός βοηθός. Δεν ξέρω αλλά εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη στην αμυντική μας γραμμή. Για την ώρα τουλάχιστον. Θα πρέπει να δουλέψουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι νεαροί παίκτες που έχουν αποκτηθεί στην άμυνα. Γιατί ακόμη δεν δείχνουν έτοιμοι για τον Ολυμπιακό. Η μαύρη αλήθεια είναι αυτή. Για μένα τουλάχιστον.
 Έχουν πέσει πάρα πολύ τα στάνταρ σε σχέση με πέρυσι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Και όχι μόνο  στην άμυνα , βέβαια για να ην ξεχνιόμαστε. Και στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση. (Δεν τρώμε κουτόχορτο. Βλέπουν ακόμη τα ματάκια μας δόξα τον Θεό).

Υ.Γ. 1
Μάθαμε λοιπόν ότι έφτασε και ο Πίνο στην Ελλάδα. Και αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει. Μάλλον θα πρέπει να δουλευόμαστε μεταξύ μας έτσι?
Ποιος είναι ο Πίνο ρε παιδιά? Πλάκα μας κάνετε? Στην Σαουδική Αραβία έπαιζε μπάλα πέρυσι και έχει σπάσιμο ποδιού πέρυσι τα Χριστούγεννα.
Και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι παίρνουμε παίκτη-σφαίρα και παικτούρα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλη παπαριά θα ακούσουμε.  Έλεος ρε μάγκες. Τι Πίνετε και δεν μας δίνετε?
Σταματήστε να μας δουλεύετε φέτος.  Μην ρίχνετε τόσο πολύ το επίπεδο . Έχει φτάσει ήδη στον πάτο φέτος το καλοκαίρι.
Με τέτοιες μεταγραφές περιμένετε να κάνουμε πορείες στην Ευρώπη? Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε μάλλον.  Για τον κόσμο δεν το συζητάμε.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ελάχιστοι πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη.  Γιατί απλά η περσινή ομάδα ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ξεχάστε την. Υπήρχε , αλλά απλά διαλύθηκε σε ένα καλοκαίρι. Και φέτος είναι άλλη ομάδα σαφώς χειρότερη από τη περσινή. Και είναι λογικό αφού έχει ταλαντούχους μεν αλλά για την ώρα χειρότερους από τους περσινούς. Και αμφιβάλλω αν θα φτάσουν σε επίπεδο ποτέ τους περσινούς.
Μακάρι να διαψευστώ.
Y.Γ. 2  
Μακάρι αύριο το βράδυ να δούμε έναν μεταμορφωμένο Ολυμπιακό απέναντί στους Γερμανούς. Και μακάρι να τους κερδίσουμε πάλι, μόνο και μόνο για να δώσουμε χαρά όχι μόνο στους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά σε όλους τους Έλληνες  που τραβάνε τα πάνδεινα από τους Γερμαναράδες της Μέρκελ.
Μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να ξαναφωνάξουμε « Έτσι νικάνε αυτοί που σας χρωστάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: