Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 4-0

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Λεβαδειακό με 4-0, κάνοντας το "2 στα 2" στην Super League. Δύο γκολ ο Τζεμπούρ (38', 74'), άνοιξε το σκορ ο Σιόβας (5'), ενώ βρήκε δίχτυα και ο Μανιάτης (63'). 
Χωρίς να παίξει κανένα σπουδαίο ποδόσφαιρο και δείχνοντας πάλι κάποιες αδυναμίες στην οργάνωση του παιχνιδιού , ο Ολυμπιακός κατάφερε εύκολα τελικά να πάρει την νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο λεβαδειακός με 4-0.
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και χωρίς να θαμπώσει με την αποδοσή του. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμη έχω την εντύπωση. Μπορεί στην Ελλάδα να μην έχει πρόβλημα όπως φαίνεται , αλλά το θέμα είναι να δούμε τι μπορεί να κάνει στην Ευρώπη. 
Ελπίζω στην διακοπή του πρωταθλήματος να δουλέψουν λίγο παραπάνω στην τακτική γιατί φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά εκεί. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοδέστο, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Παπάζογλου, Χολέμπας, Σιόβας, Τοροσίδης, Αμπντούν.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Χοσέμι, Μαχαίρας, Κόρμπος, Ροζέριο Μάρτινς, Πόι (56' Ναπολεόνι), Βασιλείου (75' Μίλιεβιτς), Ζησόπουλος (70' Κοτίτσας), Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: