Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Σάλκε 1-2

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Μόλις χτες τα γράφαμε και σήμερα το βράδυ η ομάδα μας μας επιβεβαίωσε τις σοβαρές ανησυχίες που είχαμε.
Φαινόταν το πράγμα ότι δεν πήγαινε καλά. Και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η φετινή ομάδα μας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων για την Ευρώπη.
Δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Ούτε καν να πλησιάσει τα φετινά επιτεύγματα της.
Αυτή είναι η αλήθεια. Και σε αυτό μερίδιο ευθύνης έχει και ο προπονητής.
Αλλά όχι το μεγαλύτερο.
Το μεγαλύτερο το έχει η διοίκηση της ομάδας που κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται), να διαλύσει ότι έχτιζε 2 χρόνια.
Χαμήλωσε πάρα πολύ την ποιότητα του ρόστερ με τις φθηνές επιλογές που έκανε, οπότε τώρα ας μην μας κακοφαίνεται.
Αυτόν τον Ολυμπιακό θα βλέπουμε φέτος. Για την Ελλάδα φτάνει και περισσεύει με όλους τους κουλούς. Στην Ευρώπη απλά ΔΕΝ..........

Τώρα για το σημερινό ματς? Τι να πούμε. τα είδατε. Ενας Ολυμπιακός σκια του εαυτού του. Κακός, ασύνδετος, χωρίς πνευμόνια και αντοχές. Λίγος για να κοντράρει μια έτοιμη ομάδα.
Και με παίκτες στην πλειοψηφία τους κακούς (σήμερα τουλάχιστον). Ελάχιστοι οι διασωθέντες.
Ούτε ο προπονητής βέβαια διασώθηκε. Λάθος επιλογές, λάθος αλλαγές, λάθος σχηματισμός 18άδας. Ειδικά το τελευταίο συνεχίζει να το κάνει απο την αρχή της χρονιάς κατά την γνώμη μου.
Που είναι ο Φέτφα, που είναι ο Τάτο. Αφησε την ομάδα με 1 μόνο εξτρέμ (τον Αμπτούν), αφού απέκλεισε τον άλλον που είχε στην Ευρώπη (Βλαχοδήμο).
Ελληνοποίηση ακούγαμε, μόνο αυτό δεν βλέπουμε.
Γνώμη μου είναι ότι αν καταφέρουμε να πάρουμε έστω και την 3η θέση στον όμιλο θα πρόκειται περί θαύματος. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και αν είναι η διοίκηση να παίρνει κάθε χρόνο το 25άρια από το Champions League και να κάνει ομάδα με 4-5 εκατομύρια να μας το πεί να μην ξανασχοληθούμε.
Επίσης την Κυριακή αν δει στο γήπεδο κανένα 10 χιλιάδες κόσμο ας μην εκπλαγεί κανείς........

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
  
Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Mέγκιερι, Μανιάτης, Μοδέστο (69' Γκρέκο), Μασάντο, Τζεμπούρ, Κοντρέρας, Φουστέρ (58' Ιμπαγάσα), Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Αμπντούν (69' Μήτρογλου). 

Σάλκε (Χούουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Χόλτμπι, Τζόουνς (90' Χέγκερ), Παπαδόπουλος, Φαρφάν (94' Ντράξλερ), Φουκς, Χούντελααρ, Μπαρνέτα (79' Αφελάι), Ματίπ, Νοϊστέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: