Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Άρσεναλ 2-0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ στο Φάληρο για την 2η αγωνιστική του NextGen Series, χτυπώντας στο τέλος με τους Σούκια (82') και Λεάντρο (92').
Τα πιτσιρίκια του Στορκ όσο μπόι τους λείπει τόση μπάλα ξέρουν. Ωρες ώρες έκαναν επίδειξη τεχνικής και έσκασαν στο τρέξιμο τους αντίστοιχους πιτσιρικάδες της Αρσεναλ.
Πολύ καλοί πραγματικά και άξιζε τον κόπο που πήγε στο γήπεδο αρκετός κόσμος να τους δει και να τους χειροκροτήσει.
Η αμυντική γραμμή της ομάδας με Καραγκούνη, Λυκογιάννη και Ρουγκάλα μπορεί άνετα σε 3-4 χρόνια να είναι βασική στην αντρική ομάδα του Ολυμπιακού, αρκεί να δουλέψουν σκληρά και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Σιόπης Μ., Σιόπης Δ. (59' Βουτσιώτης), Γκίνο (59' Σούκιας), Ιωαννίδης, Ρίκσπουν (64' Πασαλίδης), Λύρας.
  
Άρσεναλ (Τέρι Μπάρτον): Κουκ, Μπέλεριν, Άνγκα, Γενάρις, Μοντέιρο, Χαΐροβιτς, Τζέφρι (58' Έισφελντ), Χάιντεν (79' Αϊόμπι)), Άκπομ, Εμπεσίλιο, Ναμπρί (89' Λίπμαν).


Αμέσως μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο προπονητής Μπερντ Στορκ δήλωσε:
«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα, είναι η αλήθεια. Στην επανάληψη, όμως, παίξαμε δίχως φόβο, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Καταφέραμε, με αυτό τον τρόπο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Εμείς τώρα δεν κοιτάμε τη φάση των “16” αλλά να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα μας στη Super League, την Κυριακή».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 2 αγώνες)
Μπιλμπάο 3 
Άρσεναλ 3 
Μαρσέιγ 3 
Ολυμπιακός 3 

Δεν υπάρχουν σχόλια: