Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Συνέντευξη τύπου Χολέμπας


Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Χολέμπας στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τη Σάλκε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Σάλκε έχει ποιότητα και στην άμυνα και στην επίθεση".

Για το πώς βλέπει τη Σάλκε σε σχέση με την Ντόρτμουντ: "Η διαφορά έχει να κάνε με την εμπειρία. Η Μπορούσια είχε νεανική ομάδα, ενώ η Σάλκε έχει παίκτες με περισσότερη εμπειρία"
Για τις διαφορές στην άμυνα του Ολυμπιακού και αν είναι θέμα χρόνου και χημείας: "Πέρυσι είχαμε πιο έμπειρη άμυνα με τον Μέλμπεργκ και τον Αβραάμ. Φέτος έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν εμπειρία, αλλά είναι ικανοί. Σε αυτό το παιχνίδι ίσως μπορεί να τους καθοδηγήσει ο Τοροσίδης".

Για την κρισιμότητα του αγώνα: "Η διαφορά με την περσινή σεζόν είναι πως είχαμε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις μας με τη Μαρσέιγ, ενώ τώρα έχουμε δώσει τρία ματς στο Πρωτάθλημα. Αυτό είναι μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη σε περίπτωση που δεν επιτρέψει στην Σάλκε να κάνει το παιχνίδι της".

Για τις δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου πως ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερος από πέρυσι: "Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχασε σε εμπειρία και σε ονόματα, αλλά παραμένει μία πολύ καλή ομάδα".

Για τον στόχο των παικτών στο Champions League: "Πολύ απλά ο στόχος του κάθε ποδοσφαιριστή πρέπει να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για τη θέση που του αρέσει πιο πολύ (σ.σ. αριστερός μπακ ή αριστερός χαφ): "Και οι δύο θέσεις είναι καλές, αλλά παίζω πιο ευχάριστα στην άμυνα".



Δεν υπάρχουν σχόλια: