Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 63-52

Η νευρικότητα, (ανεξήγητη για μένα), συνεχίστηκε και στο δεύτερο ματς της σειράς των τελικών και εκεί που ο θρύλος είχε το ματσάκι στα μέτρα του, έκανε πάλι όλα τα μαγικά που θα μπορούσε για να το χάσει.
Υπήρξε βέβαια και η σημαντική βοήθεια από τους γνωστούς κόρακες με τα γκρι, (καλά αυτό είναι ένα έργο που το βλέπουμε χρόνια), αλλά οι φταίχτες είμαστε μόνο εμείς.
Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί παίζουμε έτσι, τόσο στα 3 ματς με το Ρέθυμνο όσο και με τους βάζελους. 5 ματς τώρα παίζουμε σαν να ξεχάσαμε το μπάσκετ που παίζαμε όλη την χρονιά.
Δεν ξέρω αν έχπυν ακόμη το μυαλό τους στη κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά θα έπρεπε να είχαν προετοιμαστεί σφώς καλύτερα.
Οταν δύο τελικούς τώρα βάζουμε με το ζόρι 50 πόντους ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να κερδίσεις. Οταν σπας τα καλάθια, δεν γίνεται να κερδίσεις. Οταν δεν είσαι συγκεντρωμένος , δεν γίνεται να κερδίσεις.
Σοβαρευτείτε , θυμηθείτε τι έχετε καταφέρει 2 χρόνια τώρα, κερδίστε την Τετάρτη και θα δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στο τέλος.....
Απλά θυμηθείτε τι ομάδα μαχητές είσαστε.. Τίποτε άλλο. Αν το θυμηθείτε αυτό μια χαψιά θα τους κάνετε, διότι αυτοί είναι απλά μια μέτρια ομάδα και τίποτε παραπάνω. Απλά εκμεταλεύονται την δική σας αστοχία και νευρικότητα.Δεν είναι τίποτα σπουδαίο και το ξέρετε και εσείς οι ίδιοι. Και αυτοί σκοράρουν με το σταγονόμετρο.
Απλά εμφανίστε στο τερέν την ΟΜΑΔΑ-ΜΑΧΗΤΗ που γνωρίσαμε και λατρέψαμε.
Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Και ούτε τα κοράκια μπορούν να μας κερδίσουν αν δείξουμε αυτό που μπορούμε.
Πάμε δυνατά.

Την Τετάρτη (12/6, 21:00)  ο τρίτος τελικός στο ΣΕΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: