Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Χάινς

Οι απαντήσεις των Πειραιωτών σε "καυτά" ερωτήματα για το επίμαχο θέμα, αλλά και σημαντικές λεπτομέρειες που δεν γνώριζε κανείς.
Για τις προτάσεις και την προσέγγιση του Ολυμπιακού

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα λένε οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, την Κυριακή 16 Ιουνίου έγινε πρόταση 850 χιλιάδων δολαρίων ετησίως για κλειστό διετές συμβόλαιο στον ατζέντη του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς και οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων του ζήτησαν να τελειώσει το θέμα πριν φύγει για τις ΗΠΑ ο Κάιλ Χάινς. Σχεδόν τρεις φορές πάνω απ’ όσα έπαιρνε. Την Τρίτη το πρωί, πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο Αμερικανός σέντερ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και άνθρωποι της ομάδας τον κάλεσαν στο κινητό του και του έστειλαν μηνύματα για να μιλήσουν και να δουν τις προθέσεις του γιατί δεν είχαν απάντηση. Τίποτα! Στη συνέχεια τον κάλεσαν στο αμερικάνικο τηλέφωνο και του άφησαν φωνητικό μήνυμα αφού προσγειώθηκε στις ΗΠΑ.

Ο άφαντος Χάινς, οι κλήσεις και τα μηνύματα από τον Ολυμπιακό

Άνθρωποι της ομάδας του έστειλαν mail στο λογαριασμό του στο FACEBOOK ξημερώματα Τετάρτης στην Ελλάδα στο οποίο του έλεγαν συγκεκριμένα: "Sir, how are you? Did you have a safe trip? Presidents and Skindilias are trying to talk with you and they can’t reach you. Can you call him?". Αυτό το μήνυμα διαβάστηκε λίγες ώρες μετά. Τίποτα. Προσπάθησαν στη συνέχεια να επικοινωνήσουν με τον αδερφό του, αλλά και πάλι τίποτα!

Την Τετάρτη το μεσημέρι έγινε επικοινωνία με τον μάνατζερ του στην οποία του ζήτησαν να τους πει το νούμερο που θέλει ο Κάιλ Χάινς για να μείνει. Την επομένη επικοινώνησε ο ατζέντης του μαζί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και είπε ότι δεν τον έχει βρει (!) και θα πως θα ενημερώσει τους ερυθρόλευκους την Παρασκευή.

Την Παρασκευή το μεσημέρι έγινε νέα πρόταση στον ατζέντη του για διετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων (2,2 με τα μπόνους). Για να βεβαιωθεί ο Ολυμπιακός ότι ο Κάιλ Χάινς θα γίνει γνώστης της προσφοράς, τον κάλεσαν στον αμερικάνικο τηλέφωνο και έστειλαν την προσφορά με mail στον ίδιο αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Για μια ακόμα φορά θέλουμε να σου υπογραμμίσουμε την επιθυμία της ομάδας μας για να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας". 

Με sms άνθρωποι της ομάδας τον ενημέρωσαν για την εξέλιξη και απάντησε ότι έλαβε το mail. Ο Κάιλ Χάινς απάντησε το Σάββατο με mail και ευχαρίστησε που του γνωστοποίησαν και γραπτώς τη νέα προσφορά, ζητώντας συγνώμη που δεν απάντησε στις κλήσεις του Ολυμπιακού, αναφέροντας ότι ήταν πολύ απασχολημένος με την επιστροφή του στην πατρίδα όλες αυτές τις μέρες. Κατέληξε ότι θα συζητήσει την προσφορά με τον ατζέντη του και στη συνέχεια πως θα απαντήσει στην διοίκηση.

Στη συνέντευξη λέει ότι την Πέμπτη, πριν δει τη νέα προσφορά του Ολυμπιακού είχε πει "ναι" στην ΤΣΣΚΑ. Πως λέει ναι στην ΤΣΣΚΑ όταν ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη προσφορά (της Κυριακής) έχει ρωτήσει τον ατζέντη του πόσα θέλει ο Χάινς για να μείνει και δεν έχει πάρει καμία απάντηση; Γιατί δεν σήκωνε τα τηλέφωνα όλες αυτές τις μέρες;

Γιατί λέει ότι δεν είχε επικοινωνία με ανθρώπους των ερυθρολεύκων όταν υπάρχουν sms, ηχητικά μηνύματα mail, και μηνύματα σε Facebook που του λένε ότι τον ψάχνουν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και του δείχνουν πόσο τον θέλουν; Αυτοί είναι ορισμένοι από τους προβληματισμούς των ανθρώπων της διοίκησης.

Για την ΤΣΣΚΑ

Ο Κάιλ Χάινς ανέφερε στη συνέντευξή του ότι είχε πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία προσδιορίζει στα τέλη Μαΐου. Πριν ξεκινήσουν οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος (ξεκίνησαν 7 Ιουνίου) διαπραγματευόταν με άλλη ομάδα ενώ ήξερε πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αναφέρουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Για την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου

Πριν την έναρξη της περσινής σεζόν έγινε μια πρώτη κουβέντα με τον πρώην πλέον ατζέντη του, Γιώργο Δημητρόπολο, για αναπροσαρμογή. Δυο μήνες μετά, η διοίκηση κάνοντας εξαίρεση στην πολιτική της στο κομμάτι των ανανεώσεων, του έγινε συγκεκριμένη πρόταση με χρήματα λίγο λιγότερα απ’ όσα είχε ζητήσει αρχικά (περιελάμβανε και αναπροσαρμογή στο φετινό του συμβόλαιο) και ο Κάιλ Χάινς δεν δέχθηκε. Τέλη Γενάρη, όπως επιβεβαιώνει και ο ίδιος, οι Πειραιώτες επέστρεψαν με νέα πρόταση στην οποία οι άνθρωποι της διοίκησης ικανοποίησαν πλήρως τις απαιτήσεις του, δίνοντας του επιπλέον, και αναπροσαρμογή στο φετινό συμβόλαιο.

Απάντησε στους ανθρώπους των ερυθρολεύκων ότι δεν θέλει να προκαλέσει αναστάτωση στην ομάδα ώστε να μην το δουν στραβά και οι άλλοι παίκτες που δεν είχαν συμβόλαιο. Από την πειραϊκή ΚΑΕ σημειώνουν ότι μάνατζερ αλλάζει λίγες εβδομάδες μετά (23 Φεβρουαρίου 2013) όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο του ατζέντη του που αποστάλθηκε στον Ολυμπιακό. Όταν έγινε δηλαδή και η δεύτερη προσφορά είχε τον ίδιο μάνατζερ και δεν είχε αλλάξει όπως αναφέρει στη συνέντευξή του.

Ήθελε να μείνει αφοσιωμένος ήταν η απάντηση του. "Τον Δεκέμβριο δεν είχε τέτοιο πρόβλημα; Πριν το ξεκίνημα της σεζόν δεν είχε τέτοιο πρόβλημα; Όταν μίλαγε με την ΤΣΣΚΑ πριν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και πριν τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος δεν επηρεάστηκε το δικό του μυαλό;"αναρωτιούνται οι άνθρωποι της πειραϊκής ΚΑΕ.

Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για ανασφάλεια και προκαλεί πραγματικά εντύπωση, γιατί…

Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρουν με προβληματισμό, πως μπορεί να νιώθει ανασφάλεια όταν το Σάββατο, τέσσερις μέρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος τον έχουν καλέσει οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στα γραφεία τους και του λένε: "Ότι πάμε για το Three – Peat. Με σένα για κολώνα θα τα καταφέρουμε". Του δείχνουν δηλαδή τις προθέσεις τους. Ο Κάιλ Χάινς ήταν ο μοναδικός ξένος παίκτης που έχουν καλέσει οι Αγγελόπουλοι στα γραφεία τους για να του μιλήσουν.

Στη συνάντηση που είχαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Κάιλ Χάινς, του είπαν τα σχέδια τους για τον Ολυμπιακό, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και του είπαν "πες μας τι θες για να είσαι χαρούμενος και στη συνέχεια θα διαπραγματευτούμε με τον ατζέντη σου. Πες μας τι θες για να είσαι ευτυχισμένος!". Τους είπε ότι θα ήταν ευχαριστημένος με ένα ποσό από 750 χιλιάδες έως 1 εκατομμύριο δολαρίων. Ζήτησε κλειστό διετές συμβόλαιο για να νιώθει ασφαλής, κάτι το οποίο έγινε άμεσα αποδεκτό από τους Προέδρους, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του.

Και επειδή ο Αμερικανός σέντερ μιλά για οργάνωση και ασφάλεια, από την πειραϊκή ΚΑΕ αναφέρουν κάτι το οποίο δεν το γνωρίζει κανείς! Ο αδερφός του Κάιλ Χάινς, Τάιλερ, τραυματίστηκε σοβαρά μετά το Final-Four (ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα) και άμεσα ο Ολυμπιακός ανέλαβε, χωρίς να έχει υποχρέωση, την πλήρη κάλυψη όλων των εξόδων. Χειρουργήθηκε από το γιατρό των ερυθρολεύκων, έκανε αποθεραπεία με τους φυσιοθεραπευτές των Πρωταθλητών Ευρώπης και λειτουργούσε σαν μέλος της ομάδας, σχολιάζουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

Για τον επίλογο…

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωρίζοντας όλα αυτά που έχουν συμβεί μίλησαν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τον Κάιλ Χάινς και ζήτησαν μάλιστα να σταματήσουν όλα τα αρνητικά σχόλια: "…του ευχόμαστε καλή τύχη εκεί που πήγε, είναι καταπληκτικό παιδί και δεν πρέπει νομίζω να γίνονται σχόλια εναντίον του. Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ένας καταπληκτικός χαρακτήρας", ανέφερε ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, δείχνοντας τον σεβασμό του στον Αμερικανό σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: