Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το "αντίο" του Άντιτς

Ο Πέρο Άντιτς μέσω Twitter αποχαιρέτησε ουσιαστικά τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια.
Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter με τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και ανθρώπους της ομάδας, ευχαριστώντας τους για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία δύο χρόνια.

Παράλληλα ο Άντιτς συνεχάρη τον Κάιλ Χάινς για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τονίζοντας πως ο Αμερικανός μπορεί να βοηθήσει τους Ρώσους να φτάσουν του χρόνου στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

"H τελευταία φορά που οι καλύτεροι φίλοι βρέθηκαν μαζί! Τους ευχαριστώ όλους", ήταν το σχόλιο του Άντιτς σε φωτογραφία της περσινής ομάδας που ανέβασε στο twitter.

Και αμέσως μετά, τουίταρε:

"Συγχαρητήρια στον αδελφό μου Χάινς που υπέγραψε στην μεγάλη ΤΣΣΚΑ. Ξέρω ότι θα είναι αυτός που θα τους βοηθήσει να πάρουν την Ευρωλίγκα του χρόνου".

Λίγο αργότερα ο Άντιτς με νέο tweet διευκρίνισε το μήνυμα του προς τον Χάινς και την πρόβλεψη πως με αυτόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πάρει την Ευρωλίγκα:

"Μην παρεξηγείτε τα όσα έγραψα για τον Κάιλ! Εύχομαι στον Ολυμπιακό και σε όλους τους φίλους μου να πάρουν την Ευρωλίγκα του χρόνου! Όπου κι αν είναι!"

Αξίζει να σημειωθεί πως μερικές ώρες αργότερα, ο Κάιλ Χάινς ευχαρίστησε τον Πέρο Άντιτς για τα καλά του λόγια, τονίζοντας πως του λείπει:

"Ευχαριστώ φίλε! Μου λείπεις!! Ελπίζω να απολαμβάνεις το καλοκαίρι σου!!!", ήταν το τιτίβισμα του Αμερικανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: