Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Βερδού: "Εξαιρετική πρόταση, αποφασίζω στην Ισπανία"

Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/6), συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του (σ.σ. Μάχικο Ντίαθ), και την Παρασκευή (14/6) είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ίδιο τον Βερδού να αποκαλύπτει την ύπαρξη συμφωνίας και την εξαιρετική πρόταση που του κατέθεσαν οι ερυθρόλευκοι.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Βερδού για πρώτη φορά ετοιμάζεται να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως τον καλύπτει η πρόταση του Ολυμπιακού, ύψους 1.500.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Μάλιστα, ο παίκτης ξεναγήθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από όσα αντίκρισε.

"Ήρθα στην Ελλάδα και μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που είναι όπως όλοι ξέρουμε είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είδα τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υποδομές του κλαμπ και τα βρήκαμε σε όλα στην κουβέντα που κάναμε για συμβόλαιο τριών ετών.

Πήρα μια εξαιρετική πρόταση που με καλύπτει σε όλα τα σημεία. Θα επιστρέψω στην πατρίδα μου και θα το σκεφτώ κάποιες μέρες. Είναι για μένα μεγάλο βήμα να φύγω από την Ισπανία και πρέπει να το σκεφτούμε καλά εγώ και η οικογένειά μου", είναι η δήλωση του Βερδού στο σάιτ του sport fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια: