Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Παρασκευή η απάντηση του Βερδού

Στην υπόθεση του Βερδού δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη την Πέμπτη (20/6), κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί την Παρασκευή (21/6). Εξάλλου στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μια... ζωή τον 30χρονο κεντρικό μέσο, έχοντας έτοιμες άλλες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, όπως ξεκαθαρίζουν από την Πλατεία Αλεξάνδρας, το ταξίδι του Γιάννη Βρέντζου στην Γαλλία δεν σημαίνει αυτομάτως πως ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ βρέθηκε εκεί για μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς υπάρχουν κι άλλα πράγματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Στο συγκεκριμένο ταξίδι ο κ. Βρέντζος δεν είχε επαφές με άλλους συλλόγους για την αγορά ή την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή.

Στον Ολυμπιακό πάντως δεν ανησυχούν για το γεγονός πως ακόμη δεν έχει σημειωθεί κάποια επιπλέον πρόοδος στις μεταγραφές, θεωρώντας πως στην αγωνία που έχει δημιουργηθεί παίζει ρόλο η άκρατη μεταγραφολογία που επικρατεί στον Τύπο.

"Έχουμε πάρει ήδη 4 παίκτες και ακόμη απομένουν 20 μέρες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας", είναι αυτό που λέγεται χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: