Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - Ηρακλής 14-5

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών του πόλο η ομάδα του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκες κέρδισαν με 14-5 τον Ηρακλή στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παίζοντας πολύ πειθαρχημένα και με σοβαρότητα σ' όλο τον αγώνα. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η νέα ξένη της ομάδας, Μπάρμπαρα Μπούικα, η οποία πέτυχε 6 γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 2-2, 5-3, 3-0.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Ελ.1,  Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Καλογεράκου 1, Πλευρίτου Μ 1, Πλευρίτου  Β, Μπούικα 6, Βασιλακοπούλου Μ, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα 1, Βασιλακοπούλου Α.

Ηρακλής (Ιωακειμίδης): Σωτηρέλη, Ασλανίδου, Αβράμη, Τζελέπη, Τζίμα 2, Τριχολίδου, Ζάντου, Καλογερά, Σαρησάββα,Φλώρου Χ, 1, Φλώρου Μ. 2, Καριπίδου Η., Καριπίδου Μ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης και η φουνταριστός, Μπάμπαρα Μπούικα, μίλησαν μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Χάρης Παυλίδης: "Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά τον αγώνα. Στη συνέχεια όμως έγιναν πολλές αλλαγές στη σύνθεση μας και έτσι χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας. Αυτό είναι βέβαια λογικό. Θέλω να δω την κατάσταση κάποιων παικτριών και ποιες θα μπορούν να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας. Δίνουμε ευκαιρίες σε όλα τα κορίτσια και πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν μια θέση. Για εμάς ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Τώρα κοιτάμε την Ευρώπη και θα μας βοηθήσει πολύ η προετοιμασία με την Ντουναϊσβάρος για να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια στο Έγκερ".

Μπάρμπαρα Μπούικα: "Ήταν ένα εύκολο ματς. Είμαι ευχαριστημένη που παίζω στον Ολυμπιακό και χαρούμενη για την πρεμιέρα. Στόχος μας είναι φυσικά τώρα η Ευρώπη και η πρόκριση. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για την ομάδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: