Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μπαρτζώκας: Δεν θα πάρουμε άλλον ψηλό

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ενισχυθεί με άλλον ψηλό και θα περιμένει την επιστροφή του τραυματία Σέντρικ Σίμονς στην αγωνιστική δράση, όπως επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη επί του Άρη στο ΣΕΦ.
"Όχι", απάντησε σε σχετική ερώτηση ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης και συμπλήρωσε: "Εμείς θέλουμε τον Σίμονς και τον περιμένουμε να γυρίσει. Προσθέσαμε τον Καββαδά γιατί είχαμε πρόβλημα στην προπόνηση. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι υγιής η ομάδα μας". Επίσης, ο κόουτς της πειραϊκής ομάδας μίλησε:

Για τη νίκη επί του Άρη: "Ήταν το πρώτο παιχνίδι για εμάς στην Α1 με κόσμο. Φυσικά η ώρα και η βαρύτητα που δίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα δεν έφερε  πολύ κόσμος στο γήπεδο, αλλά όσοι ήρθαν ευχαριστήθηκαν το ματς. Σε αυτό έπαιξε και ο Άρης ρόλο που για 25 λεπτά έπαιξε πολύ καλά. Για εμάς σήμερα, όπως είπε και ο Μάντζαρης, είναι δεύτερο παιχνίδι μέσα σε 48 ώρες, υπήρχε υπερένταση από το ματς με τη Γαλατάσαραϊ, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, το καταφέραμε αφού δεν ξεπέρασε κανείς παίκτης τα 20 λεπτά συμμετοχής. Συγχαρητήρια στον Άρη, αλλά και σε εμάς καθώς συνεχίζουμε να κερδίζουμε με πολύ πειστικό τρόπο".

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει το κίνητρο υψηλό στους παίκτες του μετά από 18 σερί νίκες: "Εμείς όλη αυτή τη δουλειά την κάναμε το καλοκαίρι, κρατήσαμε παίκτες με πολύ μεγάλο κίνητρο παρά το ότι έχουν κατακτήσει πάρα πολλά, αλλά και τα παιδιά που πήραμε έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο. Η δουλειά αυτή έγινε το καλοκαίρι και έχουν μεγάλο κίνητρο. Για εμάς είναι σημαντική η προπόνηση και γίνεται με μεγάλη ένταση. Στα προηγούμενα ματς της Α1 που δεν είχαμε κόσμο τα παιδιά προσπαθούσαν, αλλά ήταν παράξενο, τους καταλαβαίναμε".

Για την παρουσία του Μίρζα Μπέγκιτς: "Ο Μπέγκιτς δεν είναι παίκτης που περνάει εξετάσεις. Απλά είναι ένας παίκτης ειδικών συνθηκών. Είναι ένας παίκτης κοντά 2.20 και του ήταν πιο εύκολο να παίξει προχθές με τον Αλντεμίρ ή τους ψηλούς του Άρη. Τώρα μέσω προπονήσεων γίνεται όλο και καλύτερος. Μην ξεχνάτε πως ήταν 20-25 μέρες εκτός δράσης. Εμείς θέλουμε τον Σίμονς, αυτόν περιμένουμε να γυρίσει. Προσθέσαμε τον Καββαδά καθώς υπήρχε έλλειμμα στην προπόνηση. Εμάς γι’ αυτό που είναι σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία και να προχωρήσουμε όπως είμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: