Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Φουστέρ: "Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλο το ματς"

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Νταβίντ Φουστέρ:

Σε σχέση με το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη πόσο διαφορετικά θα πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα;

"Στο Καραϊσκάκη είδα με έναν καλό Ολυμπιακό και όσον αφορά την συμπεριφορά των παικτών. Αυτό που μας έλειπε ήταν σε συγκεκριμένες ενέργειες στο παιχνίδι και αυτό μας κόστισε στο παιχνίδι. Αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε".

Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το κλειδί για τον Ολυμπιακό, ώστε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα;

"Πιστεύω ότι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μπορεί να μας επηρεάσει οτιδήποτε. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και καλοί σε όλα τα λεπτά του αγώνα, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας, να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνά μας, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες στην επίθεσή μας. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε".

Ήσουν παρών στα δύο τελευταία διπλά στην Γαλλία, με την Μαρσέιγ και την Μονπελιέ. Πιστεύεις ότι θα είσαι παρών και στο τρίτο;

"Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να πετυχαίναμε άλλη μία νίκη στην Γαλλία, κυρίως γιατί μία νίκη είναι σημαντική, αλλά και επειδή ένα τέτοιο τρίποντο θα μας εξασφάλιζε την πρόκριση. Είμαστε εδώ διαθέσιμοι για να προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Μας μένει ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση. Έχουμε πάρα πολλή όρεξη".

Δυόμισι μήνες μετά το 1-4 στο Καραϊσκάκη, τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό και παρουσιάζει αυτή την εικόνα;

"Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ και ίσως να ήμασταν λίγο φρέσκοι στη συμπεριφορά μας ως ομάδα και δεν είχαμε υιοθετήσει όλα αυτά που ο προπονητής ήθελε να μας μεταφέρει. Είμαστε πιο δεμένη ομάδα, έχουμε πολλές φιλοδοξίες και το γεγονός ότι έχουμε μία σειρά καλών αποτελεσμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη, μας κάνουν να έχουμε περισσότερες φιλοδοξίες και να ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα".

Θα βρεθούν 1.800 Ολυμπιακοί στις εξέδρες του Παρκ ντε Πρενς. Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα τους έστελνες;

"Δεν είναι έκπληξη για εμάς ότι τόσοι πολλοί φίλαθλοί μας θα είναι στο πλευρό μας. Ο κόσμος είναι πάντα μαζί μας, μας ακολουθούν σε όλα τα γήπεδα και σε όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα μαζί μας, ταξιδεύουν. Είναι πολύ σημαντικό που θα τους έχουμε μαζί μας. Θα θέλαμε μέσα από το παιχνίδι να τους δώσουμε άλλη μία χαρά. Οι φίλαθλοί μας είναι και στις καλές και στις κακές στιγμές μαζί μας. Αυτή τη στιγμή που είμαστε σε καλή περίοδο, θέλουμε να τους ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας δείχνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: