Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Έχουμε συνηθίσει τα ψέματά τους"

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr που έκανε λόγο για δυσαρέσκεια της διοίκησης των νταμπλούχων Ελλάδας και του Μίτσελ, σχετικά με την απόδοση του Βλάντιμιρ Βάις στα τελευταία παιχνίδια.

Ξεκαθάρισε με μήνυμά του μέσα από το facebook πως αυτό δεν ισχύει και πως το δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αναληθές. Τόνισε, δε, με κατηγορηματικό τρόπο πως ο Σλοβάκος άσος αποτελεί κεφάλαιο για τους νταμπλούχους Ελλάδας και πως απολαμβάνει την πλήρη στήριξη όλων στο Λιμάνι.

Χαρακτηριστικά το μήνυμά του Διευθυντή Επικοινωνίας του Θρύλου: «Για μια ακόμα φορά, μια ημέρα πριν από αγώνα η ιστοσελίδα gazzetta.gr προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα μας με φανταστικά σενάρια περί δυσαρέσκειας του προπονητή μας ή της διοίκησης για τον Βάις.

Ο Βλάντι είναι κεφάλαιο για την ομάδα μας και έχει την απόλυτη στήριξη όλων! Φυσικά το σχετικό δημοσίευμα στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα, είναι ένα ακόμα ψέμα. Όχι ότι δεν το έχουμε συνηθίσει από αυτούς...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: