Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η Αποστολή για Παρί

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (27/11, 21:45) στο Παρίσι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Champions League. Η αναχώρηση για τη γαλλική πρωτεύουσα είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (26/11).
Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (25/11) έπειτα από το ρεπό της Κυριακής (24/11), με τον Δημήτρη Σιόβα να γυμνάζεται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Μίτσελ για τον αγώνα στο "Παρκ ντε Πρενς". Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και δήλωσε "παρών" για τη σπουδαία ποδοσφαιρική συνάντηση στο Παρίσι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και συμπεριέλαβε στην αποστολή τους 20 από τους 21 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στο Champions League, πλην του Καρλ Μετζανί. Ο Αλγερινός στόπερ έμεινε εκτός και παραμένει εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας. Στην 21άδα βρίσκεται και το όνομα του τερματοφύλακα Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Αναλυτικά η αποστολή των Νταμπλούχων Ελλάδας: Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ. Τρεις εξ αυτών θα "κοπούν" την τελευταία στιγμή προκειμένου να συμπληρωθεί η τελική 18άδα. Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, οι Πειραιώτες δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής.

Εκτός έμειναν οι ποδοσφαιριστές Κάρολ, Γιαννιώτης, Μετζανί, Τόρες, Παπάζογλου, Σέποβιτς, Ιμπαγάσα, οι οποίοι θα γυμναστούν την Τρίτη (26/11) και την Τετάρτη (27/11) στις 10:00 το πρωί. Άλλωστε, από τους επτά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, μόνο ο Μετζανί έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες...

Το πρόγραμμα στο Παρίσι

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρόγραμμα της Τρίτης (26/11), παραμονή του αγώνα με την Παρί. Αναλυτικά:

"26/11

20:00 (ώρα Ελλάδας, 19:00 τοπική) * Συνέντευξη Τύπου του κ. Μίτσελ και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο Παρκ ντε Πρενς.

20:30 (ώρα Ελλάδας, 19:30 τοπική) * Προπόνηση της ομάδας μας στο Παρκ ντε Πρενς, ανοικτή για τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Παρί Σεν Ζερμέν, η Συνέντευξη Τύπου του Λοράν Μπλαν και ενός ποδοσφαιριστή είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 (ώρα Ελλάδας) στο Παρκ ντε Πρενς και η προπόνηση για τις 16:45 (ώρα Ελλάδας) στο προπονητικό κέντρο Ooredoo των Γάλλων.

27/11

21:45 (ώρα Ελλάδας, 20:45 τοπική) * Έναρξη αγώνα στο Παρκ ντε Πρενς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: