Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 4-0, καλώς τα παιδιά............video

Εδώ είναι Πειραιάς! Ο Ολυμπιακός έκανε μία... χαψιά τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", τον οποίο και ταπείνωσε με το επιβλητικό 4-0 χάρη στα γκολ των Μήτρογλου (36'), Σαβιόλα (60'), Φουστέρ (74') και Κάμπελ (81'). Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας και αύξησαν στο +6 το προβάδισμα του από τους δεύτερους Θεσσαλονικείς, ενώ βρισκόμαστε στην 11η αγωνιστική της Super League. 

Για πλάκα ο θρύλος και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αφου δεν φόρτσαρε τόσο πολύ όσο δείχνει το τελικό σκορ, διέλυσε τον ΠΑΟΚ, που μας έλεγαν ότι θα έρθει για πόλεμο και να διεκδικήσει τον πρωτάθλημα στον Πειραιά και λοιπά γραφικά.
Το θέμα είναι με ποιούς ήρθε να το κάνει αυτό...........
Με τους Τζιόληδες και τους Κατσουράνηδες και με τα λοιπά γερόντια (βλέπε Λίνο, Βούκιτς κτλ).
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι δικοί μας που το καλοκαίρι μας έπρηξαν τα ούμπαλα να πάρουμε τον Τζιώλη τον διεθνή και παπάρια μάντολες. 
Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Τζιώλης κύριοι, ελπίζω να το καταλάβατε σήμερα.......
Σήμερα αυτοί που τελικά απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι έκαναν πλάκα στον βασικό του διεκδικητή και το διέσυρε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ.
Επίσης ο Μίτσελ πήρε την ταυτότητα του πολύ Στέφενς. 
Μπράβο παλικάρια, σε μια εβδομάδα κάνατε όλον τον κόσμο περήφανο με νίκες επί του ΠΑΟ εκτός, ΠΑΟΚ εντός και Μπενφίκα.
Πάντα τέτοια.
Οσον αφορά το πρωτάθλημα................ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΗΔΗ.............αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη.
Κάντε την απονομή να τελειώνουμε.
Περαστικά σε όλους σας, Αθηναίους και λοιπούς που νόμιζαν ότι μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον Θρύλο.
Επίσης περαστικά σε όσους αυτή την εβδομάδα άλλαξαν 3 ομάδες μπας και δουν φως αλλά..............Δεν σας έκανε την χάρη ο Ολυμπιακός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Σάμαρης, Φουστέρ, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Κάμπελ, Σαλίνο.
  
ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Τζιόλης, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Λίνο, Λάζαρ, Κατσουράνης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: