Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Παρί Σεν-Ζερμέν - Ολυμπιακός 2-1

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο 90 με 2-1 από την Παρί με μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας του.
Δυστυχώς ένα μεγάλο αποτέλεσμα που διαφαινόταν μετά την ισοφάριση μας στο 80 με τον Κ. Μανωλά, δεν ήρθε λόγω της κλάσης ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή που με μια φάση έκανε το 2-1 στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.
Πάλεψε ο Θρύλος και ήταν εξαιρετικός και σήμερα απέναντι στο μεγαθήριο Παρί.
Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή του Βεράτι που η Παρί έπαιξε με 10 παίκτες ήταν σαφώς ο κυρίαρχος του γηπέδου. Δημιούργησε ευκαιρίες (περισσότερες κατά 1 απ΄πο την Παρί συνολικά), πέτυχε το γκολ που ήθελε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
Και το κακό είναι ότι και η Μπενφίκα κέρδισε μέσα στην Αντερλεχτ με 3-2 και αυτή με γκολ στο 90.............
Κατάρα πραγματική για μια ακόμη φορά να μην υπέρχει ένα καλό αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου.
Και αυτό ισχύει για πολλά πολλά χρόνια τώρα...........Αλλά ο Θρύλος κρατάει την τύχη στα χέρια του, διότι με νίκη στο Φάληρο επί της Αντερλεχτ προκρίνεται έτσι και αλλιώς στην φάση των 16 ότι και αν γίνει στο ματς Μπενφίκα-Παρί.
Ενώ μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ισοπαλία αν έρθει ισόπαλο και το άλλο ματς του ομίλου.
Αλλά εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει καμία ισοπαλία. Μόνο νίκη στο ματς με την Αντερλεχτ για να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και να μην περιμένουμε από άλλους, όπως άλλα χρόνια, που στο τέλος δεν το παίρναμε ποτέ.

Η βαθμολογία στον τρίτο όμιλο:

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 13 (15-3)
2. Ολυμπιακός 7 (7-7)
3. Μπενφίκα 7 (6-7)
4. Άντερλεχτ 1 (3-14)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παρί Σεν-Ζερμέν (Λοράν Μπλαν): Σίριγκου, Τιάγκο Σίλβα (αρχηγός), Άλεξ, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί (86' Λούκας Μόουρα), Βεράτι, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς (79' Μαρκίνιος), Λαβέτσι (50' Ραμπιό).

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (αρχηγός), Χολέμπας, Μανωλάς, Σαλίνο (57' Ντομίνγκες), Μπονγκ (46' Βάις), Σάμαρης, Φουστέρ, Σιόβας, Κάμπελ (77' Σαβιόλα), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: