Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η Αποστολή για Εργοτέλη

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε το Σάββατο (30/11), με την πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο Ρέντη. Ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει τέσσερις ποδοσφαιριστές: τους Σαλίνο, Σιόβα, Χολέμπας, Φουστέρ. Επίσης, ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάρκο Στσέποβιτς ύστερα από καιρό, ενώ εκτός για ένα ακόμα ματς έμεινε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Στην 18άδα δεν βρίσκεται και ο Καρλ Μετζανί, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής (1/12) στις 10:30 στο Ρέντη. Πρόκειται για τους Κάρολ, Γιαννιώτη, Μετζανί, Ιμπαγάσα, Σαλίνο, Σιόβα, Χολέμπας, Φουστέρ.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης, οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τακτική. Οι στημένες φάσεις δεν έλειψαν από το πρόγραμμα. Πέραν του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος πλέον έχει μπει σε διαδικασία αποκατάστασης από τον τραυματισμό του, δεν υπάρχουν άλλες απουσίες για τον Μίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: