Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός - Γλυφάδα 14-5

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισαν τη χρονιά τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά κέρδισε με 14-5 τη Γλυφάδα σε ματς της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μετά από το τέλος του αγώνα σημείωσε: "Η ομάδα πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Βάλαμε περισσότερα γκολ από όσα περίμενα και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει και άλλα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα και θέλει πολύ προπόνηση για να είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν έχουμε ακόμη τις παίκτριες που θα πάρουν μόνες τους ένα ματς και δεν το θέλουμε και αυτό. Προερχόμασταν από δυο εβδομάδες όπου έλειπε η μισή ομάδα με τις εθνικές αλλά αντιδράσαμε σωστά.

Από αυτό το ματς κερδίσαμε την Ιωάννα (σ.σ Σταματοπούλου) η οποία κάλυψε το κενό της Χρυσής κάνοντας σπουδαία εμφάνιση. Κλείσαμε θετικά το 2013. Τώρα θα ξεκουραστούμε για λίγες ημέρες γιατί από την αρχή του χρόνου μας περιμένει σκληρή δουλειά.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε με την Σαμπαντέλ και με την Βουλιαγμένη και ειδικά το ματς στο Τσάμπιονς Καπ θα κρίνει και τους στόχους μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με υγεία".

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 4-2,1-1, 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 4, Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Μπούικα 4, Μαρία Βασιλακοπούλου, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Σταματοπούλου.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Καμμένου): Παπαϊωάννου, Κανέτι 1, Λούδη, Ιωσηφίδου, Μιμίδη, Πατέρου, Οικονομοπούλου, Μαρία Πάτρα, Κωνσταντά, Βλοντάκη, Δράκου 1, Κουτέλη, Μάμογλου, Ειρήνη, Ελευθεριάδου 3, Κόλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: