Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις Μιτσελ για την κλήρωση

Ο Μίτσελ είπε τα εξής: "Είναι φανταστικό να παίζει σε τέτοια γήπεδα και με τέτοιες ομάδες.

Φυσικά δεν είναι η ίδια ομάδα όπως με το Φέργκιουσον, αλλά είναι μεγάλη ομάδα και μπορείς κανείς να το καταλάβει όταν δει το ρόστερ της. 

Για τις πιθανότητες μας, θα πω ότι είπα και τον Αύγουστο στην προηγούμενη κλήρωση. Τότε κανείς δεν πίστευε πως θα περνούσαμε, αλλά τα καταφέραμε. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Σπάμε πολλές παραδόσεις φέτος. Ο Ολυμπιακός φέτος είναι διαφορετικός από άλλες χρονιές, γι αυτό τα πάει καλά και σπάει τις παραδόσεις.

Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας για να προετοιμάσουμε την ομάδα μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα για να βαδίσουμε προς την επιτυχία.  Γνωρίζουμε πως είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε εδώ, αλλά κανένας δεν μπορεί να μας στερήσει να ονειρευόμαστε.

Όταν ένας σύλλογος που λειτουργεί τόσα χρόνια με έναν προπονητή, είναι δύσκολο στη συνέχεια όταν φεύγει. Ο νέο προπονητής θα πρέπει να σκεφτεί το μέγεθος του συλλόγου και τους παίκτες που έχει. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή δεν θα είναι το κλειδί της πρόκρισης για εμάς.
Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι είμαστε το φαβορί γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Πολλά πράγματα θα έχουν βελτιωθεί τους επόμενους δύο μήνες. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα στα δύο παιχνίδια για την πρόκριση.

Είχα δώσει εντολή στον Φίγκο να προσέχει τα δάχτυλα του και να μας φέρει απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Κανένας δεν μπορεί να μας πείσει ότι δεν έχουμε πιθανότητες, ότι δεν έχουμε προσδοκίες και ότι πρέπει να πάψουμε να ονειρευόμαστε. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση.

Όλος ο κόσμος μας θα πρέπει να ευχαριστηθεί αυτά τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με όλο το σεβασμό και το θαυμασμό που έχουμε για τη Μάντσεστερ, εμείς θα τους αντιμετωπίσουμε στα ίσα. Θέλουμε να πετύχουμε ότι έχει πετύχει η Μάντσεστερ και αυτή να είναι ίσως η αρχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: