Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η Αποστολή για ΠΑΣ

Εμβόλιμη αγωνιστική, η 16η της Super League, είναι προ των πυλών και ο Μίτσελ συνεχίζει να εφαρμόζει το ροτέισον στην προτελευταία αγωνιστική υποχρέωση του 2013.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αφιερώσει στα παιδιά την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αυτό το βράδυ της Τετάρτης (18/12, 19:30). Με προσιτές τιμές θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν τη 15η νίκη τους σε 16 αγώνες Πρωταθλήματος!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (17/12). Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή. Αναλυτικά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μπονγκ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις.

Ο Μίτσελ εφαρμόζει το ροτέισον για μία ακόμα φορά, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Χολέμπας, Παπαδόπουλος και Τόρες, οι οποίοι αγωνίστηκαν σε όλο το εκτός έδρας ματς κόντρα στον Άρη, την προηγούμενη Κυριακή (15/12, 0-2). Άλλωστε, το προσεχές Σάββατο (21/12) είναι προγραμματισμένη η 17η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Όλοι οι παίκτες, λοιπόν, πρέπει να είναι έτοιμοι. Στη 18άδα επιστρέφουν οι Φουστέρ και Σαλίνο, ενώ στην 11άδα αναμένεται να επανέλθει ο Μανωλάς, ο οποίος δεν είχε χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Επίσης, εκτός 18άδας έμεινε ξανά ο Μετζανί, ο οποίος δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό. Στους 18 της αποστολής δεν βρίσκεται ο Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Άρη, μόλις για δεύτερη φορά στη φετινή Super League. Τέλος, εντύπωση προκάλεσε ο εκ νέου αποκλεισμός από τη 18άδα του Γιαταμπαρέ.

Στην τελευταία προπόνηση, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην τακτική, την επιθετική και αμυντική λειτουργία, και την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας. Ο Χολέμπας έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω συντήρησης. Ο Μήτρογλου έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία. Ο Μανιάτης γυμνάστηκε με την ομάδα, ανεβάζοντας ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: