Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η Αποστολή για Αστέρα

Ο Μίτσελ συνεχίζει το ροτέισον, κρατώντας "βαριά χαρτιά" εκτός του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τρεις σημαντικοί παίκτες για τον "τελικό" της 10ης Δεκεμβρίου με την Άντερλεχτ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" αποκλείστηκαν από την αποστολή για την αναμέτρηση του Σαββάτου (7/12, 19:30) με τους Αρκάδες.
Ο Μίτσελ αποφάσισε να κρατήσει εκτός τον Χαβιέρ Σαβιόλα, δείχνοντας πως η συμμετοχή του ως βασικός στον αγώνα με την Άντερλεχτ είναι δεδομένη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει να ρισκάρει με τον Αργεντινό επιθετικό ενόψει του κρίσιμου ματς, που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας στο φετινό Champions League.

Επίσης, "ρεπό" παίρνει ο Κώστας Μανωλάς. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί την περασμένη Κυριακή (1/12) με τον έτερο στόπερ που προορίζεται για βασικός κόντρα στους Βέλγους, τον Δημήτρη Σιόβα. Ο τελευταίος είχε πάρει το δικό του "ρεπό" στο προηγούμενο ματς Πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Τέλος, εκτός έμεινε και ο Λεάντρο Σαλίνο, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι ο μοναδικός διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ, για αυτό και προφυλάσσεται από την τεχνική ηγεσία

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Στσέποβιτς, Σιόβας, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής (6/12), αυτό περιελάμβανε αρκετή δουλειά επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με παράλληλη δουλειά επάνω στα τελειώματα των φάσεων. Η άσκηση άρχιζε από την άμυνα και έφτανε μέχρι την επίθεση, με τη συμμετοχή όλων των παικτών. Στη συνέχεια έγινε και δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου, με ιδιαίτερη ένταση.

Ιατρικά η ομάδα παρουσιάζει την ίδια εικόνα, με τους Μήτρογλου και Μανιάτη να συνεχίζουν θεραπεία και τον Λεάντρο Σαλίνο να προφυλάσσεται, κάνοντας ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Το πρωί του Σαββάτου (7/12) οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν ελαφρύ χαλάρωμα πριν από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της φετινής Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: