Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

"Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν εδώ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

Κώστας Μανωλάς: "Έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας"

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, είναι μια έμπειρη ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Έχει κατακτήσει δύο Champions League αν δεν κάνω λάθος. Έχει παίκτες ποιότητας όπως είναι ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι, ο Γουέλμπεκ, ο Γκιγκς και ο Φέρντιναντ, πολλοί παίκτες. Σίγουρα, όμως, έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας, έχουμε δύο μήνες μπροστά μας να δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω να παρουσιαστούμε δυνατοί και να μπορέσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο, πράγμα που είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε το παν για να περάσουμε", τόνισε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς.

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το να βρίσκεται απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: "Σίγουρα είναι επιτυχία που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά οι φιλοδοξίες μου και των συμπαικτών μου δεν σταματούν εδώ. Ευελπιστούμε να περάσουμε και στους 8, που είναι ένα όνειρο και για εμάς, αλλά και για όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού".

Δημήτρης Σιόβας: "Να είμαστε προσγειωμένοι"

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, μην ακούμε αυτά που λένε ότι η Μάντσεστερ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς θα πάμε να παίξουμε και τα δύο ματς έτσι όπως ξέρουμε. Θα δείξουμε ότι έχουμε μια δυνατή έδρα, ότι είμαστε κι εμείς δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες και στο τέλος εγώ πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε", τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Σιόβας.

Για το αν ανυπομονεί για τις μονομαχίες με παίκτες όπως οι Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι: "Σίγουρα είναι μια πρόκληση αυτά τα ματς. Κι αυτοί είναι παίκτες παγκοσμίου κλάσης, οπότε σίγουρα περιμένω κι εγώ να αντιμετωπίσω αυτούς τους παίκτες".

Ρομπέρτο Χιμένεθ: "Να παλέψουμε για τις δικές μας ευκαιρίες"

"Είναι πάρα πολύ σημαντικό, πιστεύουμε ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος προκριματικός. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση, έχει κερδίσει τίτλους σε αυτή τη διοργάνωση, εμείς, όμως, θα μαζέψουμε τα "όπλα" μας, θα προσπαθήσουμε να τους δυσκολέψουμε όσο περισσότερο γίνεται και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για τις δικές μας ευκαιρίες", είπε αρχικά ο Ρομπέρτο Χιμένεθ.
Για το αν νιώθει το βάρος της υπεράσπισης της εστίας της ομάδας σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, ο Ισπανός τερματοφύλακας απάντησε: "Νιώθω πανέτοιμος γι' αυτόν τον προκριματικό. Η αλήθεια είναι πως ζω πολύ καλές στιγμές στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή και νιώθω έτοιμος για να αντιμετωπίσω αυτή την καινούργια πρόκληση, όμως πιστεύω ότι το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι η ενότητα. Έχουμε πάρα πολλές δυνατότητες σε όλες μας τις γραμμές και είναι η ευκαιρία να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να πετύχουμε κάτι καλό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: