Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 2-0

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την αγωνιστική του εικόνα κόντρα στον Πανιώνιο και κρατάει μόνο τη νίκη (2-0) χάρη στα δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 36' και το 91'. Τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας μετράει ο Έλληνας επιθετικός.
Για την 15η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανιώνιο με  2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", χάρη στα δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου, με κεφαλιά στο 36' και άψογο πλασέ στο 91'. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη καριέρα του Ερίκ Αμπιντάλ, καθώς πήρε απόφαση να τερματίσει την καριέρα του.
Δεν ενθουσίασαν με την αγωνιστική τους εικόνα οι Πειραιώτες, οι οποίο από το ματς κρατάνε μόνο τη νίκη.
Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Μποτία, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να αγωνίζονται από το 28ο λεπτό με δύο αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς (Αμπιντάλ και Σιόβα).
Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, βράβευσε τον Αριέλ Ιμπαγάσα για την τετραετή προσφορά του στην ομάδα του Πειραιά.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μποτία (28' Σιόβας), Αφελάι (62' Ντοσεβί), Μήτρογλου, Εντινγκά, Ντομίνγκες, Κασάμι (87' Φορτούνης), Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μαζουακού.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Μπουμάλ, Μασούρας (84' Σμυρλής), Αργυρόπουλος (62' Ιμπαγάσα), Σιώπης (75' Μπούζας), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: