Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η Αποστολή για ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Τετάρτης (3/12, 19:30) με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (2/12). Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ντόπαρε ψυχολογικά τους παίκτες και ο Μίτσελ γνωστοποίησε την αποστολή για το εξ αναβολής παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε εκτός 18άδας τους Εντινγκά, Σαλίνο, Διαμαντάκο, Σιόβα, Γκαζαριάν, όπως και τους Ντουρμάζ, Γιαννούλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μίτσελ θεωρεί την παρουσία του Εντινγκά περιττή, ακόμα και για την αποστολή, καθώς η ομάδα θέλει μόνο τη νίκη. Για αυτό και επέλεξε παίκτες με πιο επιθετικογενή χαρακτηριστικά.

Για ένα ακόμα ματς οι Σαλίνο και Γκαζαριάν έμειναν εκτός 18άδας (όπως και ο ανέτοιμος Ολαϊτάν), ενώ ο Σιόβας κρίθηκε πως δεν μπορεί να βοηθήσει για ένα παιχνίδι τέτοιας βαθμολογικής σημασίας. Επίσης, ο Μπενίτες "κέρδισε" μία θέση στη 18άδα αντί του Διαμαντάκου. Αντίθετα, επιστρέφουν στην αποστολή οι Κώστας Μήτρογλου, Ερίκ Αμπιντάλ και Ιμπραΐμ Αφελάι, οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστεί την περασμένη Κυριακή (30/11, 0-4) στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγιεβιτς και Μήτρογλου.

Οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις κατοχής, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής.

Στην συνέχεια η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: