Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Φουστέρ: "Να παίξουμε έτσι και στη συνέχεια"

Aπό τη μία μεριά η νίκη που κάναμε ήρθε με κόπο και δουλειά μέσα στο γήπεδο. Είναι μία σημαντική νίκη. Από την άλλη, όμως, είναι η αλήθεια ότι το να μένεις μία ανάσα εκτός συνέχειας, σου αφήνει μία γεύση γλυκόπικρη",τόνισε αρχικά στην κάμερα του Sport24.gr ο 32άχρονος άσος και συνέχισε:
"Κάναμε μία καλή παρουσία στους ομίλους, κερδίσαμε και τους τρεις αντιπάλους στην έδρα μας. Απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, όλοι ήταν πρωταθλητές στα δικά τους πρωταθλήματα.
Πρέπει να τους συγχαρούμε κι εμείς να σκεφτούμε την επόμενη διοργάνωση στην οποία πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μία θετική παρουσία".
Για την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιος Λιγκ και την επόμενη μέρα, είπε"Η ήττα στην Σουηδία από την Μάλμε και αυτή από την Γιουβέντους, την οποία αντικρίσαμε στα μάτια, έκριναν την πρόκριση. Θέλοντας και μη τα θυμόμαστε. Δεν πρέπει να αναλωθούμε σε αυτό. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε φάνηκε σήμερα στο γήπεδο.
Πρέπει να διορθώσουμε πολλά λάθη, παρόλα αυτά νομίζω ότι ο χαρακτήρας που δείξαμε σήμερα, πρέπει να είναι ο δρόμος για την Ευρώπη αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος".
Για την αναγνώριση του κόσμου προς το πρόσωπο του, τόνισε"Είμαι ευγνώμον για τον κόσμο και την αγάπη που δείχνουν. Προσπαθώ από την πλευρά μου να δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ. Θέλω να κάνω όσο το καλύτερο τη δουλειά μου και φαίνεται ότι αυτή ανταμείβεται από την συμπεριφορά των φιλάθλων απέναντι μου.
Από εδώ θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δείχνουν και θέλω να πω πως χωρίς αυτούς η ομάδα δεν θα ήταν τόσο μεγάλη όσο είναι".
Τέλος για τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, δήλωσε"Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα διοργάνωση και νομίζω ότι αν την πάρουμε στα σοβαρά και έχουμε παράλληλα και την τύχη με το μέρος μας πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε μακριά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: