Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ν.Ο. Ρεθύμνου - Ολυμπιακός 3-28

Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1 σημείωσε ο Ολυμπιακούς που επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-28 του Ν.Ο. Ρεθύμνου για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Ύστερα απο τη νίκη στην πρεμιέρα επί του ΑΝΟ Γλυφάδας οι ερυθρόλευκες "ντούμπλαραν" τις νίκες τους και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή στις 15:00 στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν τεράστια, κάτι που πιστοποιεί και το τελικό σκορ.
Τα οκτάλεπτα: 0-9, 2-4, 1-9, 0-6.

Ν.Ο. Ρεθύμνου: Φλ. Κυριακάκη, Μάστορη, Φαρμάκη, Παλληκαράκη, Αλεξάκη, Γαγάνη, Καράογλου, Λυμπιτάκη, Πατσαχάκη, Σολανάκη 3, Γαβαλά, Κατ. Κυριακάκη.

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Ελ. Πλευρίτου 4, Σώρα 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 5, Μαρ. Πλευρίτου, Καλογεράκου, Β. Πλευρίτου 2, Μπιανκόνι 7, Νιαρχάκου 3, Σταματοπούλου.

Παυλίδης: "Έδειξαν σοβαρότητα"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δήλωσε μετά το ματς: "Ξεκινήσαμε πολύ σοβαρά και πήραμε διαφορά. Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα κορίτσια έδειξαν σοβαρότητα κάτι το οποίο είναι αυτό που τους ζήτησα πριν το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη με το σημερινό μας αντίπαλο. Νομίζω είναι και θέμα ποιότητας αλλά και προπόνησης. Τα κορίτσια του Ρεθύμνου παιχνίδι με παιχνίδι θα παίζουν καλύτερα, λόγω του ότι τους λείπουν τα παιχνίδια και είναι λίγο πίσω σε θέμα προπόνησης. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: