Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μήτρογλου: "Πιστεύω στον Μίτσελ, όπως και εκείνος σε μένα"

Ο Κώστας Μήτρογλου είπε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε τον Πανιώνιο. Αυτή είναι η δουλειά μας, να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους πόντους που θέλουμε ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Ο Μίτσελ πιστεύει σε εμένα και με στηρίζει, όπως πιστεύω και εγώ σε εκείνον. Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, έπαιξε καλά, έκανε φάσεις, εμείς όμως βάλαμε δύο γκολ, δεν φάγαμε κανένα και κερδίσαμε.

Ο Αμπιντάλ είναι μεγάλος παίκτης, φαίνεται και στην προπόνηση, πέρα από τα παιχνίδια. Είναι καλός άνθρωπος και χάρηκα που υπήρξα συμπαίκτης του. Δεν ξέρω τι θα κάνει, δεν ξέρω αν θα αποχωρήσει σίγουρα, αλλά εμείς προχωράμε, η χρονιά είναι μεγάλη. Κοιτάζουμε τους στόχους μας.

Το ματς με την Καλλονή θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί ώστε να κερδίσουμε, για να κάνουμε διακοπές με την ησυχία μας.  Πιστεύω πως μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση στο πρωτάθλημα στη βαθμολογία. Στόχος μας είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: