Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Στοίχημα- ΕΥΡΩ 2008

Έχοντας δει τις αρχικές αποδόσεις για το ΕΥΡΩ 2008 μπορούμε να κάνουμε κάποιες στοιχηματικές προτάσεις για μεσοπρόθεσμα στοιχήματα που αφορούν νικητή διοργάνωσης και ομίλων και τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.

Για νικητή διοργάνωσης λοιπόν θα επέλεγα μια εκ των Γερμανία με απόδοση 4,00, Ιταλία με απόδοση 8,00 ή Πορτογαλία με απόδοση 8,00. Νομίζω ότι είναι οι 3 πιθανότερες για να κατακτήσουν τον τίτλο. Δεν πιστεύω ότι φέτος θα γίνουν εκπλήξεις όπως το 2004. Φέτος θα επανέλθει η τάξη όσον αφορά τα φαβορί.

Όσον αφορά τους πρώτους σκόρερ λογικές επιλογές φαίνονται οι Φερνάντο Τόρες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απόδοση 9 και οι Λούκα Τόνι με απόδοση 14 και Ρουντ Βαν Νιστελρόϊ με απόδοση 15. Ειδικά οι 3 τελευταίοι φαίνονται επικρατέστεροι επειδή πιστεύω ότι οι ομάδες τους θα πρωταγωνιστήσουν στην διοργάνωση οπότε θα έχουν και περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουν την θέση του πρώτου σκόρερ.
Ενώ για νικητές ομίλων θα πρότεινα στον όμιλο Α την Πορτογαλία με απόδοση 2,10, στον όμιλο Β την Γερμανία με απόδοση 1,50, στον όμιλο Δ την Ρωσία με απόδοση 4,30, ενώ για τον όμιλο Γ τα πράγματα είναι εξαιρετικά ρευστά κατά την γνώμη μου και δεν χωρούν προγνωστικά νομίζω. Ίσως η Ιταλία να είναι το φαβορί αν και συνηθίζει να φορτσάρει μετά τις πρώτες φάσεις κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Έτσι εξηγούνται και οι μεγάλες αποδόσεις στον συγκεκριμένο όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: