Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Παρουσιάστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αφού καλημέρισε τους παρευρισκόμενους στα ελληνικά δήλωσε:
“Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου έδωσε να έρθω στην Ελλάδα. ‘Ηρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και μία από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εμένα και η πρώτη που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.”
“Ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να τα κερδίζει όλα. Η ομάδα προέρχεται από πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχω την υποχρέωση και την πρόκληση να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.”
Ενθουσιασμένος
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: “Eίναι μία ευχάριστη μέρα για τον Ολυμπιακό διότι καταλήξαμε σε συμφωνία με τον Βαλβέρδε που ήταν ο πρώτος μα στόχος. Είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ισπανία στην ηλικία του και το έχει αποδείξει με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ομάδες του Μπιλμπάο και Εσπανιόλ.“
“Τον είχαμε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς των ομάδων του. Ο Ολυμπιακός θέλουμε να παίζει σύγχρονο και ωραίο ποδόσφαιρο και είμαστε βέβαιο ότι θα το πετύχει. Επίσης τον επιλέξαμε ακόμα γιατί ο τρόπος που αγωνίζονται οι Ισπανικές ομάδες ταιριάζει στο Θρύλο. “
“Είμαι ενθουσιασμένος με την συμφωνία και θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Χρυικόποπουλο και τον Θοδωρή Γιαννίκο γιατί βοήθησαν στη συμφωνία. Θα έρθει ο βοηθός του και θα φέρει και έναν γυμναστή. Ελπίζουμε, ότι η χώρα μας , οι φίλαθλοι μας θα υποδεχτούν με αγάπη και θα τον βοηθήσουν να αγαπήσει την χώρα μας και να μείνει κοντά μας όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.”
“Θα μείνει ακόμα δύο μέρες στην Αθήνα για να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν την ομάδα στη νέα σεζόν. Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοί. Το πρωτάθλημα του χρόνου δεν θα είναι τόσο εύκολο και θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον”
“Το συμβόλαιο είναι διετές και για τον Λουα Λούα θα υπάρξει συζήτηση με τον προπονητή. Είναι παίκτης με ικανότητες όμως θα συζητήσουμε μαζί του για άλλα πράγματα όπως η συμπεριφορά του.
Όπως ξέρετε πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, από ιατρικής πλευράς έγινε ότι καλύτερο, εμείς τον βοηθήσαμε για να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν. Ο κόουτς ξέρει καλύτερα και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και ο Λούα Λούα.“

Δεν υπάρχουν σχόλια: