Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Να οργανωθούμε λίγο.................

Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό έχει τελειώσει από το Πάσχα. Είχε δηλαδή 2 ολόκληρους μήνες για να βρει τον προπονητή και τους παίκτες που ήθελε και να τους αγοράσει. Τον προπονητή τον βρήκε σχετικά νωρίς. Και μάλιστα καλό προπονητή. Ευτυχώς!!
Αλλά φτάσαμε ήδη τέλος Ιουνίου , άρχισε η προετοιμασία της ομάδας χθες, το Σαββατοκύριακο φεύγει για το Σέεφελντ και μεταγραφές ακόμη δεν έχουν γίνει, με μια εξαίρεση τον Οσκαρ Γκονζάλες που ανακοινώθηκε χθες. Επί έναν και παραπάνω μήνα η ομάδα βρισκόταν σε καλοκαιρινή σιέστα. Δεν υπήρχε άνθρωπος στην στα γραφεία της ΠΑΕ. Μάλλον δεν έχουν πάρει χαμπάρι στον Ολυμπιακό ότι φέτος παίζουμε προκριματικά Champions League τον Αύγουστο. Ξέρετε σε ενδεχόμενη αποτυχία στα προκριματικά θα υπάρξει απίστευτη γκρίνια και πολλά προβλήματα στην ομάδα, στον κόσμο της και στην διοίκηση.
Γι’αυτό λοιπόν βιαστείτε όσο είναι δυνατόν, βρείτε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα και αγοράστε τους το συντομότερο δυνατόν. Πάνω από όλα βέβαια πάρτε και κανέναν Έλληνα παίκτη. Το έχω ξαναπεί ότι ομάδα που να παίρνει πρωταθλήματα στην Ελλάδα χωρίς Έλληνες παίκτες δεν υπάρχει. Οι Έλληνες είναι που πονάνε την ομάδα και όχι οι λεγεωνάριοι.
Ας μην χαθεί άλλος καλός Έλληνας παίκτης, όπως χάθηκαν αρκετοί τα τελευταία χρόνια. Και οι περισσότεροι που χάθηκαν δήλωναν Ολυμπιακοί. Θέλετε να θυμίσω ονόματα? Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Μάντζιος, Χριστοδουλόπουλος.
Και κάτι άλλο που αφορά τους ανεπιθύμητους παίκτες της ομάδας. Δηλαδή τους Σέζαρ, Σίκοφ, Λεοζίνιο, Λάτσκο. Δεν ξέρω τι θα κάνετε με αυτούς αλλά μην τους κάνετε πάλι δώρο στους ανύπαρκτους όπως κάνατε με τους Καφέ, Παπά. Αρκετά δώρα έχουμε κάνει σε ομαδούλες που μετά το παίζουν υπερομάδες με ξένα κόλυβα. Αν θέλει να πάει ο Σέζαρ στο φιλαράκι του τον Ριβάλντο ας πάει αλλά να πληρωθεί ο Ολυμπιακός. Ας μην κάνουμε τζάμπα μάγκες τους ανύπαρκτους.
Άντε να ξυπνήσουμε λίγο γιατί παρατηρώ μια νωχελική στάση γενικά φέτος το καλοκαίρι, που φτάνει σε σημείο παρεξηγήσεως.
Να οργανωθούμε λίγο παιδιά γιατί δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: