Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Αφήστε τις δικαιολογίες

Τα όσα έγραφα χθες περί αλαζονείας των Ελλήνων παικτών μάλλον επιβεβαιώνονται σιγά σιγά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτά που είπε ο Κ. Κατσουράνης.
Σε χθεσινές δηλώσεις του ο Κ. Κατσουράνης είπε μεταξύ άλλων.
«......Οι Μετά Χριστού προφήτες είναι πολύ εύκολο πράγμα. Αυτή η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία και δεν έστειλε κανείς κάτι για καλή επιτυχία εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου είμαστε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, ό,τι κόντρα κι να υπάρχει με την ΕΠΟ. Αν δεν έχεις θετική ενέργεια στο ποδόσφαιρο δεν πετυχαίνεις κάτι. Λεω ένα γεγονός που έγινε».
Άσε μας ρε Κωστάκη που σου έφταιξε το ότι δεν σας έστειλαν επιστολές για καλή επιτυχία. Πλάκα μας κάνεις τώρα? Οι ευχές για καλή επιτυχία εξυπακούονται. Δεν χρειάζεται να σου στείλει κανείς επιστολή για καλή επιτυχία. Μήπως έφταιγε αυτό που ήσουν ανύπαρκτος σε όλο το φετινό Euro και εσύ και ο Μπασινάς?
Αφήστε τις δικαιολογίες λεω εγώ και καθήστε να δουλέψετε. Άντε γιατί την έχετε δει όλοι σας μου φαίνεται κάπως. Δεν γίνατε ξαφνικά παικταράδες επειδή πήρατε το Euro του 2004. Αν είχατε γίνει παικταράδες θα παίζατε και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες όπως παίζουν όλοι σχεδόν οι Πορτογάλοι (οι ηττημένοι του Euro 2004).
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: