Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 70-75

Λοιπόν μάγκες μέχρι εδώ ηταν το παραμύθι.
Αρκετά σας ανεχτήκαμε τόσα χρόνια. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. Μηδενός εξαιρουμένου. ΑΝ εσείς δεν έχετε τα αρχίδια να πάρετε ένα γαμημένο πρωτάθλημα τότε το καλοκαίρι να πάτε στο διάολο όλοι σας. ΟΛΟΙ!!!!!!
Και να έρθουν 10 ξένοι παικτες. Κανένας Ελληνας. Ούτε ένας. Ετσι θα έχουμε τουλάχιστον 1 πιθανότητα να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα. Γιατί με τους Ελληνάρες (χέστες) που έχουμε στην ομάδα ούτε σε 10 χρόνια δεν το βλέπω.
Οσο για τους αφους Αγγελόπουλους, τι να πω πλέον. Απλά τους λυπάμαι που σκορπάνε τα λεφτά τους.
Αν δεν τολμήσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να υψώσουν ανάστημα ενάντια στο κατεστημένο μια ζωή στην φάπα θα είναι.Και αυτοί και εμείς.
Από εδώ και πέρα η σειρά των τελικών είναι για άντρες. Για άντρες με αρχίδια. Και όχι για τιτίκες που παίρνουν ένα σωρό εκατομμύρια και συμπεριφέρονται σαν λουλούδες. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?
Να σας δω στο επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ. Ακριβοπληρωμένες τιτίκες. Και αν δεν μπορείτε. ΝΑ μας το πείτε για να πάτε όλοι σας στον διάολο. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
Εχετε 38 νίκες συνεχόμενες φέτος και στο κρισιμότερο ματς μου παίζετε σαν κυρίες.
Η νικάτε την Κυριακή ή να πάτε να γα....τε. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΩΣ ΕΔΩ.
ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Οσο για τα κοράκια, την έκαναν την δουλειά τους όταν χρειάστηκε μια χαρά . Οπως κάθε χρόνο άλλωστε. Καλά να μας κάνουν αφού δεν αντιδράει κανείς. Τα ακούτε κύριοι Αγγελόπουλοι, ή ακόμη ζείτε στην νιρβάνα σας?

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 35-34, 51-56, 70-75

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 9(1), Γκόρντον 7(1), Σπανούλης 12(1), Πρίντεζης 2, Μπουρούσης 14, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης 8, Χαλπερίν, Παπανικολαου, Έρτσεγκ 4(1), Τεόντοσιτς 14(2).

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4, Μάριτς 14, Μπατίστ 13, Φώτσης 5(1), Σάτο 4, Νίκολας 4, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 21(1), Βουγιούκας 2, Καλάθης 6, Καϊμακόγλου 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια: