Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Για μία ερυθρόλευκη θέση


Φιλικά… συμπεράσματα θέλει να βγάλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τους αγώνες της Κύπρου κυρίως για τους παίκτες που αγωνίζονταν ως δανεικοί την περσινή σεζόν.

Σε αναμετρήσεις, χωρίς τον ρυθμό που ο ίδιος θα επιθυμούσε, ο Βάσκος θέλει να γνωρίσει και να δώσει την ευκαιρία που αναλογεί στους Παπάζογλου και Σουμπίνιο.

Αμφότεροι πέρασαν πέρσι από τον Πανσειρραϊκό και το να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του «ερυθρόλευκου» τεχνικού σίγουρα αποτελεί πρωταρχικό στο ποδόσφαιρο στοίχημα αυτή τη στιγμή.

«Προσπαθώ και δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, παλεύω για το καλύτερο στις προπονήσεις. Είναι μεγάλη μου τιμή που αγωνίστηκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά για το εάν θα μείνω στην ομάδα, αυτός που θα το αποφασίσει, είναι ο κ. Βαλβέρδε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αμυντικός ελπίζοντας σε ευχάριστα στο δικό του στοίχημα νέα.

Το θετικό είναι ότι προς το παρόν λαμβάνει της υπομονής του προπονητή, διανύοντας μία περίοδο χάριτος στην οποία θα κριθεί η παραμονή του ή όχι στο ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

«Αυτά τα φιλικά γίνονται περισσότερο για να δω τον Παπάζογλου και τον Σουμπίνιο, τους οποίους δεν τους γνωρίζω πολύ καλά. Αντιθέτως, ο Γκαλίτσιος είναι ένας παίκτης που ήταν στην ομάδα και τον ξέρω. Είχαμε πάρα πολύ καιρό να παίξουμε αγώνα. Χρειαζόταν να γίνει ένα παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να βρεις τον ρυθμό σου όταν είσαι τόσο καιρό μακριά από τα επίσημα ματς», ανέφερε σχετικά ο Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: